Valerio Ricchiuto mladi je istarski glazbenik koji je nedavno bio u centru pozornosti kada se pisalo o njegovoj ljubavi prema glazbi, ali i boksu koji trenira. Valerio je tada najavljivao kako neće odustati od glazbene karijere i kako mu je glazba prva ljubav, a sada je i dokazao kako hrabro nastavlja ploviti estradnim vodama.

Galerija


Ovog je puta Valerio snagu udružio s Klapom Motovun s kojom predstavlja pjesmu "Trebam oči tvoje“ koju je napisao Alen Orlić, a uglazbio Bruno Krajcar. Za aranžman je bio zadužen Olja Dešić, s riječ je o ljubavnoj pjesmi mediteranskog pop izričaja.

"Klapa Motovun je sjajna i sretan sam što smo ostvarili suradnju. Spot smo snimali u prekrasnom Motovunu, a atmosfera je bila sjajna što i ne čudi budući da sam upravo s tim dečkima stjecao svoja prva glazbena iskustva. Ovo je pjesma gdje ističem svoj široki pjevački raspon, a skupa s klapom na najbolji smo način glasom i emocijama prenijeli poruku pjesme“, otkriva Valerio koji polako radi i na svojem prvom albumu.

Inače, Valerio je jedini istarski pjevač koji će ove godine sudjelovati na Marco Polo festu na Korčuli, a pred njim je i nastup na Melodijama Istre i Kvarnera. Nedavno je s kolegom Gianlucom Draguzetom prepjevao i poznatu pjesmu "Istrijanka“ čime je dodatno osnažio svoju glazbenu poziciju na području Istre i primorja. Naime, riječ je o pjesmi s kojom ovaj glazbenik već mjesecima zauzima visoke pozicije na top ljestvicama brojnih radio postaja.

No da ne duljimo, brzo kliknite na pjesmu i poslušajte ovaj sjajan duet koji će, nema sumnje, osvojiti sve one koji vole ljubavne pjesme.

Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom