Samo more!

Valerio i Mirko Cetinski novu pjesmu posvetili su moru i prožima je pravi mediteranski duh!

Valerio i Mirko Cetinski - 3 Valerio i Mirko Cetinski - 3 Medvid produkcija/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Valerio i Mirko Cetinski - 3 Valerio i Mirko Cetinski - 2 Valerio i Mirko Cetinski - 4 +0 Valerio i Mirko Cetinski - 1 Galerija

"Partija je stari barba" naziv je nove pjesme koju su Valerio i Mirko Cetinski posvetili moru.

Talentirani Valerio koji je djetinjstvo pretočio u sviranje klavira, a kasnije s klapom Brnistra pokazao i svoje pjevačko umijeće, snimio je novu pjesmu 'Partija je stari barba' u duetu sa Mirkom Cetinskim.

Pogledaj i ovo showbuzz Neprofesionalno CETINSKI PODIVLJAO "Svakako ste pi*ke! Potplaćena i neprofesionalna stoka"

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam s pjevačkom legendom Mirkom Cetinskim snimio ovaj duet, u pjesmi koja nas podsjeća na neka ljepša glazbena vremena raspjevanom i zaraznom melodijom koja me osvojila na prvu", priznao je.

Riječ je o pjesmi koju prožima mediteranski duh, a posvetili su je moru i svemu što je usko vezano uz njega: "Partija je stari barba' je mediteranska bel canto pjesma u kojoj se na neki način zrcali priča koja je vrlo česta nama koji živimo uz more, na moru ili od mora. Ribari koji pletu mrežu i odlaze u ribolov, naši su svakodnevni prizori, te je ova pjesma posvećena njima, ali i svim mornarima, pomorcima i ljudima koji žive od mora", ispričao je Valerio.

Od početka svoje samostalne vokalno glazbene karijere itekako je već poznat publici nastupima na festivalima Melodije Istre i Kvarnera, Čansonfest, te Dimela Cantando, ali najviše po nizu uspješnica koje ima iza sebe kao što su 'Sada znam da je kraj', 'Kad sam bacio ljubav', 'Istrijanka' i duet sa Gianlucom Draguzetom, 'Trebam oči tvoje' koju je otpjevao sa klapom Motovun, te pjesma 'Opet zriju kesteni' kojom je osvojio i nagradu za najbolju interpretaciju na ovogodišnjem 26. Marco Polo festu u Korčuli.

Glazbu za 'Partija je stari barba' napisao je, Bruno Krajcar koji je ujedno glazbeni mentor, te osoba sa pozitivnim utjecajem u Valerijevoj glazbenoj karijeri. Tonći Žanko napisao je tekst, a Aleksandru Valenčiću pripala je čast napraviti aranžman za duet Valerija i Mirka Cetinskog u zajedničkoj pjesmi.

'Partija je stari barba' ima i svoj video spot YT –link za čije kadrove je zaslužna Medvid produkcija, a sve je snimljeno na lokacijama Rovinja, što je ovoj glazbenoj priči dalo posebnu čar.

"Ovakva bel canto kancona idealna je za suradnju s Mirkom, jer smo oboje zaljubljeni u more, a i u naš biser Jadrana, Rovinj. Ovim putem još jednom bih se zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju ove pjesme i video spota, a posebno se zahvaljujem Mirku Cetinskom jer je dao jednu posebnu dimenziju ovoj pjesmi", zaključio je Valerio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Prava mala katastrofa Angeline Jolie na crvenom tepihu, fanovi su sve uočili: "Zašto su pustili da ovakva izađe?"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene