premijera spota

Ljubav prema glazbi i dugogodišnje prijateljstvo - Poslušajte drugu zajedničku pjesmu Valerije Jacek i Bruna Pietrija

Valeria Jacek i Bruno Pietri Valeria Jacek i Bruno Pietri Foto: PR

Ljubav prema glazbi i dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je suradnjom, sada u drugoj zajedničkoj pjesmi Valerije Jacek i Bruna Pietrija.

"Jel to vrijeme stalo" pjesma je kojom se publici predstavljaju glazbenica i autorica Valeria Jacek i Bruno Pietri, sve poznatiji producent te ujedno ime koje ćete ubuduće zasigurno čuti i van granica Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

Ljubav prema glazbi i dugogodišnje prijateljstvo rezultiralo je suradnjom, sada u drugoj zajedničkoj pjesmi koju ovog puta objavljuju pod etiketom Dallas Recordsa.

‘’S Valerijom sam prvi puta surađivao 2019. godine te sam odmah znao da je ona pravi odabir vokala i energija koja će ovu pjesmu podići na jednu višu razinu. Pjesma je zapravo nastala slučajno, igrajući se u studiju kao što to inače radim tijekom produciranja. Htio sam napraviti nešto svježe na našoj sceni, nešto što lako ulazi u uho te će biti pamtljivo široj publici’’ – poručio je Bruno o pjesmi ‘Jel to vrijeme stalo’ te dodao:

‘’Ovo je pjesma koja simbolizira zabavu tijekom mladenačkih dana, htjeli smo napraviti nekompliciranu pjesmu bez dubokih riječi, nešto što će asocirati na ljeto i bezbrižnost!’’

Glazbu, produkciju i aranžman potpisuje Bruno Pietri, a tekst je pisala Valeria Jacek, koja mu se također pridružila u stvaranju aranžmana. Snimili su i spot u režiji Karla Jambrošića.

‘’Pjesma je nastala jednog ljetnog poslijepodneva kad mi je Bruno poslao instrumentalni dio. Već nakon prvog slušanja inspiracija za tekst došla je sama po sebi. Poklopile su nam se energije, a moja kreativnost odlično pleše uz Brunine producentske vještine. Velika zahvala ide i restoranu PapaMó i Hotelu Cool Rooms Zagreb’’ – poručila je.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Zanimljivosti Ovako je Aki Rahimovski objasnio zašto svoj privatni život skriva od javnosti: "Novac nije bitan, najvažnija je obitelj"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Celebrity Cijela regija plače za Akijem, obožavatelji ne mogu vjerovati da ga više nema: "Ovakvi ljudi ne umiru!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene