Valentinovo Fever

Valentinovo uz Sementu Rajhard, Mayu Sar i Damira Kedžu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sementa Rajhard, Maya Sar, Damir Kedžo, Vanda Winter, Dj Bizo te polaznice škole pjevanja Husar Mlinac & Tomčić gosti su glazbenice Marije Husar na Valentinovo feveru koji će na dan zaljubljenih otpjevati neke od uspješnica svjetskih mjuzikala.

Sementa Rajhard, Maya Sar, Damir Kedžo, Vanda Winter, DJ Bizo te polaznice škole pjevanja Husar & Tomčić zajedno s glazbenicom Marijom Husar u zagrebačkom Hypo centaru, u petak 14. veljače od 20 sati, otpjevat će pjesme iz najpopularnijih svjetskih mjuzikala na Valentinovo feveru.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

'Mariju sam upoznala preko Ivane dok sam radila na Stelli, javila mi se nedavno, pozvala da budem njena gošća što me naravno jako obradovalo. Tema koncerta je mjuzikl, a kolegica Vanda i ja podsjetit ćemo malo na lijepe trenutke iz Stelle. Ovo je prvi puta da ću pjevati na Valentinovo, sutra počinjemo s probama i jedva čekam da vam pokažemo što smo sve pripremili!', izjavila je glumica i glazbenica Sementa Rajhard ususret koncertu.

Kakvo iznenađenje! 'Čarolija' se opet dogodila!

Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala i mjuzikl filmova, a koje će u izvedbama Marije i njenih prijatelja te sjajnog benda sigurno razveseliti mnoge na dan zaljubljenih.

Posljednje tri godine Mariji su se pridružili brojni prijatelji te kolege umjetnici, a po prvi puta u Hypo centru, zapjevat će i glazbenik Damir Kedžo koji je prošle godine iznenadio i osvojio srca publike glavnom ulogom u hit mjuziklu Crna kuća.

'Iznimno se veselim koncertu jer sam odrastao uz Divasice i njihovu glazbu. Drago mi je što ću imati priliku biti na bini i zapjevati s Marijom, koja je jedna od onih glazbenica zbog koje sam i zavolio pjevanje. Posebno sam sretan što je upravo mjuzikl tema same večeri jer sam oduševljen ovom glazbenom formom. Nadam se da ćemo se svi skupa dobro zabaviti i provesti nezaboravno Valentinovo u Zagrebu', izjavio je glazbenik Damir Kedžo.

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene