Pogledajte!

Novi video spot klape Kampanel 'Moja jube, lipi cvite moj'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapa Kampanel svojoj publici donosi pravi dalmatinski dašak kroz novi singl 'Moja jube, lipi cvite moj', koji je krenuo u osvajanje radijskog etere, slušatelja i top ljestvica.

Puno toga novoga priprema se u radionici klape Kampanel, a ovim singlom najavljuje se novi glazbeni materijal. Dečki iz Kampanela bacili su se na posao radeći na novim pjesmama, a danas premijerno možete pogledati video spot za aktualni singl, koji je snimljen pod redateljskom palicom Ive Biočine.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravi frajer 'Ne pokazujem svoju nježniju stranu, ipak sam macho Dalmatinac!'

Klapa Rišpet u Clubu Roko u petak 9. svibnja!

Glazbu za singl 'Moja jube, lipi cvite moj' potpisuje Ingrid Flesch, autor teksta Asja Kahle, dok aranžman potpisuju zajedno Miro Trgo, Slaven Bolanča, Davor Marko Krnjak.

˝Singlom 'Moja jube, lipi cvite moj' Kampanel najavljuje novi materijal, nove pjesme. U posljednje vrijeme puno toga novoga se sprema, a mi jedva čekamo da publika čuje sve što smo pripremali s puno truda i ljubavi, jer glazba je naša velika ljubav. Nadamo se da će publika uživati u aktualnom singlu, kao i video spotu koji danas predstavljamo˝ - rekao je Miro Trgo iz klape Kampanel
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene