Pogledajte galeriju

Uz hitove Hanke Paldum pjevao je cijeli Madison!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hanka Paldum je pred prepunim je zagrebačkim restoranom i klubom Madison otpjevala hitove koje već generacijama rado slušamo a u nezaboravnoj večeri uživali i ljepotica Antea Kodžoman, TV voditeljica Vjekoslava Bach, nogometaš Marko Šimić i brojni drugi.

Zagreb u ritmu sevdaha. Regionalna glazbena diva Hanka Paldum nastupila je u nedavno otvorenom restoranu i klubu Madison. Zelene oči i Voljela sam voljela ali i brojne druge evergreene Hanka je otpjevala pred prepunim klubom, a nakon višesatne svirke zahvalila se svojim vjernim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

“Prekrasna noć u srcu Zagreba, grada kojem se uvijek rado vraćam. Hvala svima što su ovu noć učinili zaista posebnom za mene. Podijelili smo djelić onoga što već godinama stvaram i nosim u srcu i duši.“ – izjavila je glazbenica Hanka Paldum nakon koncerta.

Druženje uz ljubavne pjesme Hanke Paldum nisu propustili ni ljepotica Antea Kodžoman, TV urednica i voditeljica Vjekoslava Bach, nogometaš Marko Šimić, a slika prepunog kluba Madison najavljuje sjajnu sezonu nove zvijezde noćnog života metropole.

Madison, nova zvijezda zagrebačke gastro i ponude zabave pravo je osvježenje, a gostima pruža višeosjetilno iskustvo prožeto domaćom kuhinjom s naših prostora pripremljenom prema receptima naših baka. U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, svakog tjedna doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene