Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ususret Zagrebačkom festivalu grupa Nola ove subote svira na Cvjetnom trgu.


Do 61. Zagrebačkog festivala ostalo je nešto manje od tjedan dana. Iduću subotu, točnije 18. siječnja u Velikoj dvorani Hypo centra s izravnim prijenosom na HTV2 u 20h, 18 izvođača predstavit će uživo svoje pjesme.

Vezani članci Tomislav Jelić - 2 Kameny je bivši član Colonije za kojeg se poslije raspada benda najmanje čulo, a sad se ima čime pohvaliti Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

Zagrebačkoj publici predstavit će se i grupa Nola s pjesmom 'Nikad' za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić.

Ovaj glazbeni antidepresiv kako su je nazvali u Noli, predstavit će zagrebačkoj publici u subotu ujutro na Cvjetnom trgu. Iako je svirka zamišljena isključivo kao uvertira u Zagrebački festival s direktnim javljanjem u emisiju Subotom ujutro, Nola će odsvirati i neke svoje najveće hitove poput 'Dio tebe'.

Već dvadeset godina, svojim pjesmama uspješno liječe srca i duše i podsjećaju zašto je glazba jedna od onih stvari u životu kojima najčešće „bježimo“. Što Zagrepčani i gosti Zagreba mogu očekivati ujutro na Cvjetnom, komentiraju iz Nole: 'Malom svirkom na Cvjetnom trgu namjera nam je rastjerati oblake ako ih bude i razgibati one najhrabrije među publikom. Pjesma „Nikad“ s kojom nastupamo idući tjedan na Zagrebačkom festivalu stvorena je da širi pozitivnu energiju i nadamo se da ćemo je uspjeti prenijeti!'

Osim grupe Nola, publici u Hypo centru predstavit će se među ostalima grupa Colonia s pjesmom 'Tvrđava' i Mario Huljev s pjesmom 'Budi tu' koji se ovaj tjedan nalaze na IGH Služenoj top ljestvici najvrćenijih singlova u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook