28 godina poznatog benda

"Uspomene" - zadnji singl Letećeg odreda pred izlazak jubilarnog 10. studijskog albuma

Leteći odred - 1 Leteći odred - 1 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Leteći odred - 3 Leteći odred - 2 Leteći odred - 1 Denis Dumančič Leteći odred (Foto: Dnevnik.hr) +0 Denis Dumančić, pjevač Letećeg odreda (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Najbolja najava novog izdanja je naslovna pjesma "Uspomene" za koju je glazbu i tekst radio Denis Dumančić, dok s njim aranžman potpisuje i Miroslav Lesić-Lesique.

U 28. godini postojanja popularni Leteći odred na čelu s autorom svih pjesama i pjevačem Denisom Dumančićem objavit će 10. studijski album. Iza sebe imaju i 3 best of izdanja je jedan live album s koncerta u Domu sportova. Najbolja najava novog izdanja je naslovna pjesma "Uspomene" za koju je glazbu i tekst radio Denis Dumančić, dok s njim aranžman potpisuje i Miroslav Lesić-Lesique. "Uspomene" su dobile i video spot koji je radio Nikola Bosilj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

Osim ovog singla na albumu će se naći još 8 do sada predstavljenih singlova i 3 bonus pjesme. Suradnje su to s Tragovima, Ulicom kestena i D'Beni Bandom. Leteći odred je jedan od najdugovječnijih pop bendova u Hrvatskoj, a u 3. desetljeće rada ući će s jubilarnim 10. albumom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene