Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Članovi žirija 'Tvoje lice zvuči poznato' ulaze u show kao glazbene ikone!


Show u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće te koji će nas uvesti u glazbeni vremeplov u kojem ćemo se dotaknuti najsvjetlijih glazbenih trenutaka otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen.

'Tvoje lice zvuči poznato' - plesno-pjevački show stiže na Novu TV!

Vezani članci Lana Klingor Mihić Sramotne situacije koje bi naši celebrityji najradije zaboravili: Pogledajte što su nam sve priznali! Slika nije dostupna VIDEO Tko će morati promijeniti spol, tko će se postarati, a tko pomladiti?

Žiri će se u prvoj epizodi showa transformirati u glazbene ikone i tako nas uvesti u show u kojem ćemo gledati nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja showa: Marija Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Mineje, Ronalda Brausa, Andreje Andrassy, Jasne Palić Picukarić, Giuliana i Baby Dooksa.

'Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse, osobito prema kolegama iz dramske sekcije, bit ću neumolijv. Milosti ne tražim, niti bih im dao', izjavio je član žirija Goran Navojec.

Što će njemu, kao i ostalim članovima žirija biti presudno pri ocjenjivanju – glumačke, imitatorske sposobnosti, koreografija ili pjevački talent, te tko će od natjecatelja najbolje objediniti sve navedeno i zaraditi maksimalni broj bodova u prvoj emisiji, saznat ćemo uskoro u zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'na Novoj TV.

Više o showu na: tvojelice.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook