Treće izdanje Split Beach Festivala održat će se od 4. do 6. kolovoza, a sve posjetitelje očekuje nezaboravni spektakl.


Prekrasne, atraktivne performerice stigle su u Hrvatsku. Spektal zvuka i svjetla, blještavilo kostima i vrhunski performansi samo su dio onog što nas očekuje ovog tjedna na Split Beach Festivalu. Najbolje europske performerice posljednjih dana uvježbavaju koreografije kojima će ples u hrvatskoj podići na jednu novu razinu.

Split Beach Festival (Foto: PR)

“Split Beach Festival predstavit će novu razinu scenografije koja se veže uz glazbene festivale ovakvoga tipa. Uz sjajne glazbenike koji će u tri dana nastupiti u Splitu, nezaboravan dojam na publiku zasigurno će ostaviti plesni umjetnici i akrobati koji su već stigli. Kostimi se pomno izrađuju posljednjih mjeseci od materijala pristiglih iz cijelog svijeta. Očekuje nas jedan višeosjetilni praznik koji ćemo dugo pamtiti!” – izjavio je ususret festivalu suorganizator Tomislav Burazin.

Split Beach Festival (Foto: PR)

Treće izdanje Split Beach Festivala održava se od 4. do 6. kolovoza. Na njemu nastupaju senzacionalni aktobati i performeri La Fiesta pristigli iz gotovo cijelog svijeta. Više od 40 performera u glamuroznim kostimima začiniti će zadnju večer Festivala ispod zvjezdanog neba predstavljajući novi zanimljivi koncept zabave i višeosjetilno nezaboravno iskustvo koje očarava diljem svijeta. Takva glazbeno-scenska poslastica uvrstiti će plažu Bačvice i Split Beach Festival na listu svjetskih party destinacija. Uz akrobacije i specijalne efekte DJ-a Julian Jordan će se pobrinuti za vrhunski sound.

Split Beach Festival (Foto: PR)

Julian Jordan mladi je nizozemski DJ koji je karijeru započeo sa samo petnaest godina. Odličnim nastupima i suradnjom sa svjetski poznatim imenima kao što su Martin Garix, Sander van Doorn i brojni drugi, rekordnom brzinom našao se među sto imena najpopularnijih DJ-a svijeta. Rado je viđen gost u najvećim svjetskim party destinacijama, a njegov dolazak na Split Beach Festival još jedna je potvrda vrhunskog line up-a ovog Festivala. Julian je nedavno nastupio i na Ultra Europe Festivalu koji se održao u Hrvatskoj.

Split Beach Festival (Foto: PR)

La Fiesta je jedinstveni glazbeno-scenski spektakularni događaj koji objedinjuje više različitih umjetnosti. Više od 40 umjetnika u glamuroznim kostimima izvode atraktivne akrobatske točke u zraku, na svili te senzacionalne plesne točke u izvedbi zgodnih performerica. Atraktivni program praćen violinom i elektronskom glazbom čine savršen spoj modernog s klasičnim zvukom, a kako bi cijeli program bio na svjetskom nivou tu su i specijalni svjetlosni efekti.

Split Beach Festival (Foto: PR)

Osim La Fieste i DJ-a Juliana Jordana, na Festivalu nastupaju Rudimental, Sunnery James & Ryan Marciano te egipatski trance DJ duo Aly&Fila. Split Beach Festival treću godinu za redom potvrđuje zavidan line up te se može pohvaliti mnogobrojnom publikom željnom odličnih ljetnih provoda.

Split Beach Festival (Foto: PR)