Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)
Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)

Nova TV vam od ponedjeljka donosi novu tursku sapunicu. Uspješnica jedinstvenog scenarija, kompleksnih likova i priča o osjećaju izgubljenosti. Od ponedjeljka 22. kolovoza na Novoj TV.


Nova TV od ponedjeljka donosi novu tursku uspješnicu jedinstvenog scenarija, kompleksnih likova i priču o osjećaju izgubljenosti. Može li netko bez prošlosti imati budućnost, tko me može upoznati sa samim sobom i tko sam ja neka su od pitanja s kojima će se glavni lik suočiti.

Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)

Priča počinje na proslavi osmog rođendana blizanaca Metea i Efea. Na proslavi su i njihova majka Lejla, otac Harun i njegova dva poslovna partnera, Mazhar i Jakup te Jakupova žena i kći Nisan.

Jakup jedini zna za tajnu aferu između Lejle i Mazhara. Dok se Efe igra skrivača u vrtu, vidi majku kako se ljubi s Mazharom. Želi to otkriti tati, ali na proslavi nema za to priliku.

Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)


Tri poslovna partnera, Harun, Jakup i Mazhar, moraju donijeti odluku u vezi s tvrtkom koja bi mogla značiti veliku prekretnicu u njihovu poslovanju. Ponuđen im je vrlo unosan posao krijumčarenja oružja preko tvrtke, ali Harun se tomu jako protivi. Haruna hitno zovu iz ureda i on naglo odlazi ne primijetivši da mu se Efe skriva u autu.

Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)

Ušuljao se u auto da bi rekao tati za mamin preljub. Efe pogreškom biva uvučen u zamku za njegova oca. Atentator Kadim, kojega je unajmio Jakupov korumpirani policijski zapovjednik da mu odrađuje prljavi posao, čeka da naiđe Harunov auto. Kad se napokon pojavi, ubojica ga presretne i odgura s ceste.

Ponovno rođen (Foto: Dnevnik.hr)