ljeto se bliži

Uskoro počinje ludilo: Fresh Island festival na Canadian Music Weeku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od osnivača festivala Fresh Island i svjetski priznati Hip-Hop DJ, Filip Ivelja aka Phat Phillie, sudjelovat će kao govornik na ovogodišnjem Canadian Music Weeku.

Kalypso predstavlja sezonu 2015. mega-spektaklom "GOA" u subotu 9. svibnja u klubu Green Gold!

Pogledaj i ovo PR DODATNA ZABAVA Sonus pripremio 2 eventa prije početka festivala

Phat Phillie je na poziv organizatora posjetio Toronto povodom panela "International Festival Network" koji će se u Sheraton Centre Toronto Hotelu održati danas, 08. svibnja. Na panelu će Phillie predstaviti festival Fresh Island, nedavno proglašen najboljim europskim Hip-Hop i Urban festivalom.

Canadian Music Week ove će se godine održati 33. put, a smatra se jednim od najznačajnijih događanja glazbene industrije i biznisa na sjevernoameričkom kontintentu. Događanje koji traje 10 dana predstavit će usto i preko 1000 izvođača i održati preko 60 koncerata diljem Toronta, a u program su uz predavanja i panele uključene i izložbe, dodjele nagrada, filmski festival, festival komedije i niz drugih zanimljivosti.

Sudjelovanjem na ovom značajnom događanju Fresh Island je potvrdio svoju poziciju jednog od vodećih hrvatskih glazbenih brendova uopće te jednog od rijetkih festivala organiziranog od strane hrvatskih promotora koji uživa renomirani ugled i u inozemstvu.

Prepoznat diljem svijeta kako kod fanova, tako i od strane glazbene industrije, festival je održao niz promotivnih događanja po najvećim europskim metropolama te će uskoro biti predstavljen u Londonu, Parizu i Berlinu sa najavnim partyjima koji će promovirati Fresh Island 2015.

 

L.A.’s finest Evidence is set to rock Fresh Island festival this summer! Please welcome one third of the classic hip-hop group Dilated Peoples who’ll be taking over on July 16th. #FreshDropCop your #FreshIsland2015 tickets here —> www.fresh-island.org

Posted by Fresh Island Festival on Monday, May 4, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene