Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željko Bebek, legenda ovih prostora još jednom je dokazao da podjednako tretira publiku u svim zemljama regije.


Krenuo je od ideje da se svaki videospot snimi u drugom gradu u regiji. Realizacija te ideje vidljiva je u četvrtom video broju s albuma 'Kad poljubac pomiješaš sa vinom' koji je ovih dana sniman u Beogradu.

Vezani članci Mate Bulić - 4 Legendarni pjevač objavio fotografiju s kolegom, pa pitao fanove prepoznaju li ih: "Tko ne bi dva kralja" Slika nije dostupna Stiže i Joksimović na Rujanfest!

Produkciju videospota 'Gdje sam bio' potpisuje tim pod nazivom 'Visual Fever', koji je snimio brojne popularne spotove. Snimanje, pod redateljskom palicom Nemanje Živančevića, trajalo je tri dana. Osim Željka Bebeka u spotu se pojavljuje i Dušan Bačić, autor navedene pjesme, te Branimir Mihaljević, producent albuma.

Snimanjem u Beogradu, zatvara se tromeđa: Zagreb – Sarajevo – Beograd. Naime, dva videospota snimana su u Zagrebu. Najavni videospot koji je promovirao pjesmu 'Začarani krug' iz prvog hrvatskog 3D filma 'Slučajni prolaznik' i koji je objavljen sredinom prošle godine. Također, videospot za pjesmu 'Dernek' sniman je u Zagrebu, gradu u kojem Željko Bebek živi i radi. Premijeru videospota 'Gdje sam bio' očekujemo kroz dva tjedna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook