Jeste li za pojačanu dozu Štrumpfova ovog vikenda? Osim što ih možete svake subote gledati na Novoj TV, ovog vikenda možete se pridružiti i velikoj proslavi povodom Svjetskog dana Štrumpfova!


Continental film, službeni distributer animiranog hita 'Štrumpfovi 2' studija Sony Pictures Animation koji u kina dolazi 1. kolovoza ove godine, u suradnji s vodećim kino prikazivačem u regiji – Cineplexx kinima, u subotu 22. lipnja sudjeluje u organizaciji Svjetskog dana Štrumpfova koji se obilježava u cijelome svijetu!

Vezani članci Kinodvorane, ilustracija Za njih lockdown još uvijek traje, a sudbina im je neizvjesna: "Sve ovisi o američkom tržištu..." Slika nije dostupna U Hrvatsku napokon stigao pravi spektakl - Evo tko je osvojio karte!

Povodom Svjetskog dana Štrumpfača Continental film vas nagrađuje s kinoulaznicama za subotu, 22. lipnja, kad u kinima možete pogledati na samo 'Štrumpfove' već i 'Čudovišta iz ormara'. Na natjecaj@novatv.hr napišite nam koji vam je najdraži Štrumpf i zašto, kao i koji film želite pogledati - Štrumpfove ili Čudovišta iz ormara. Za svaki film dijeli se 5x2 ulaznica.

>> Svaki drugi gledatelj gledao Štrumpfove!

Povodom proslave rođendana slavnog Pierrea Culliforda (kreatora Štrumpfova, poznatijeg pod nadimkom 'Peyo', rođenog 25. lipnja 1928. godine) ove godine, po drugi puta u povijesti, holivudski studio Columbia Pictures i studio Sony Pictures Animation koordiniraju događaje diljem svijeta poznate pod imenom 'Svjetski dan Štrumpfova' kojim se obilježava dolazak drugog nastavka ovog animiranog kino hita u ljeto 2013. godine.

Prvi put Svjetski dan Štrumpfova organiziran je 2011. godine prilikom čega je oboren rekord u najvećem okupljanju ljudi obučenih u likove Štrumpfova u razdoblju od 24 sata (na raznim lokacijama u svijetu).

Ove godine distributer 'Štrumpfova', Continental film, zajedno s vodećim kino prikazivačem u regiji, Cineplexx kinima, uključio se u ovaj jedinstveni događaj i za sve posjetitelje Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku organizirao poseban 'Family day' (obiteljski posjet kinima). Svatko tko dođe u subotu 22. lipnja u bilo koje Cineplexx kino na poklon će dobiti poseban Štrumpf balon te mogućnost slikanja s posebnim Štrumpf samostojećim plakatom.

Međutim, to nije sve! Ekskluzivno u kinima Cineplexx City Center one East u Zagrebu te Cineplexx City Center one u Splitu u 11 sati će biti postavljen posebni plavi tepih te organizirana projekcija prvog nastavka 'Štrumpfova' iz 2011. godine po povlaštenim cijenama u sklopu koje će biti uključena i razna druga iznenađenja za posjetitelje!

Uz sve to, zagrebačko Cineplexx kino u trgovačkom centru City Center one East posjetit će maskota Pape Štrumpfa koja će se slikati sa svim posjetiteljima koji to žele na posebnom plavom tepihu!

Svi posjetitelji Cineplexx kina toga će dana moći vidjeti i najnoviju kino najavu za nadolazeći igrano-animirani hit 'Štrumpfovi 2' koji u hrvatska kina dolazi paralelno s ostatkom svijeta – 1. kolovoza!

Štrumpfove možete svake subote gledati na Novoj TV, a svakog dana na Oyo.hr!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook