11. rujna

Urban Wednesday: Zabavljat će vas Mario Huljev - Osvojite VIP tretman!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Green Gold Club i Liveinthemix management nastavljaju s novim klupskim programom, odnosno s večeri srijedom pod nazivom "Urban Wednesday".

Nakon uspješnog predstavljanja programa u sklopu "Grand Opening" večeri, koje je pokazalo da će srijedom Green Gold Club doista odisati atmosferom svjetskih metropola, poput New Yorka, Londona, Pariza ili Berlina, ova srijeda 11.9. bit će prava poslastica za ljubitelje vrhunske svirke i DJ setova koji će donijeti dosta iznenađenja.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! 'Urban Wednesday': Mario Huljev oduševio publiku

S bendom će nastupiti dobitnik Porina i jedan od najboljih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni Mario Huljev, po mnogima izvođač koji zaslužuje mjesto na inozemnoj sceni te koji je svojim nastupima u zadnje vrijeme osvojio publiku i najžešće glazbene kritičare.

Njegov vrhunski vokal preplavio je radio eter još 2003. kada je započeo suradnju s DJ Fresh Jayem i Darkom Juranovićem "D˙Knockom" na singlu "Get Down Superfunk" - DJ Fresh Jay feat. Mario Huljev.

Dominatna i originalna Fresh Jayeva produkcija te izvršna produkcija D`Knocka, rezultirali su pozivom na suradnju od strane najvećih svjetskih producenta na Miami Winter Conferenceu 2005. te zapaženom uspjehu koji im je otvorio mnoga vrata.

Jednog sretnog čitatelja će Green Gold Club i Dnevnik.hr nagraditi VIP  tretmanom na Urban Wednesday – dočekat će ga rezervirani stol i piće za cijelu ekipu. Da biste osvojili nagradu, javite nam koju stvar bi htjeli čuti u sklopu programa, a mi ćemo izabrati najoriginalnijeg čitatelja koji pošalje odgovor na natjecaj@novatv.hr do utorka, 10. rujna 2013.

"Urban Wednesday" 11.9. bit će u znaku R’n’B, Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe za koju će biti zadužen resident DJ Emilio Dalbello, a poseban live set odradit će popularni Baby Dooks iz Bolesne Braće, koji je na predstavljanju ovog programa, 4.9. pokazao kako, osim producenskog posla, vlada i DJ pultom. Poseban show očekuje se od plesne skupine Atomic Dance Factory, a bit će i posebnih gostiju iznenađenja.

18.9. "Urban Wednesday" će u Green Gold Clubu ugostiti i priznatog hrvatskog Hip Hop producenta Kooladea, koji će imati vrhunski talk box performance, a za prave ljubitelje elektronike predviđena je srijeda 25.9., koja će biti isključivo u znaku Electronic Dance Music (EDM) i House partyja pod nazivom "Liveinthemix party", iza kojeg stoje naši poznati producenti Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay. Producentski dvojac će u okviru svog matičnog banda "PlayOne" izvesti poseban performance sa specijalnim gostima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene