Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od ponajboljih pjevača domaće glazbene scene stiže 6. studenoga 2013. u Green Gold Club. Mikrofon će svojim vokalnim ali sposobnostima užariti Nikola Marjanović frontman grupe Sane (ex Radio Luksemburg).


Nikola Marjanović i Grupa Sane proslavili su se odličnim glazbenim obradama. Njihovu obradu 'Someone like you' od Adele na Youtubeu je vidjelo više od 200.000 ljudi. Obrada velikog hita prerano preminulog hrvatskog kralja funka Dine Dvornika 'Ja bih preživio', donijela im je status zvijezda!

Dobitnica VIP tretmana je Ivana Radan, čestitamo!

>> Urban Wednesday: Gidra i Sele iz grupe Connect pripremaju tulum!

Sve navedeno jamac je odlične zabave i još jednog vrhunskog partya srijedom u Green Gold Clubuu! Urban Wednesday iz tjedna u tjedan pokazuje koliko je zapravo uspješan, te kako je u kratko vrijeme osvojio brojnu publiku koja 'živi' za ritmove R'n'B', Hip Hop, Soul, Funk i House glazbe.

Kao i svake srijede za podizanje atmosfere zadužen je resident DJ Emilio Dalbello, dok se za vaše i naše glazbene pokrete brinu kraljevi koreografije Atomic Dance Factory.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Dečki iz Connecta pripremaju pravi tulum! Slika nije dostupna 'Urban Wednesday' uz Remi iz Elementala - osvojite ulaznice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook