Pogledajte galeriju!

Urban Wednesday party uz Baby Dooksa i novog hip hopera Fil Tilena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Green Gold Club sinoć je na Urban Wednesday partyju ugostio eminentnog hrvatskog glazbenog producenta, Baby Dooksa iz Bolesne Braće, koji iza sebe ima cijeli niz uspješnih projekata, a svojim je producentskim angažmanom uvelike pridonio stvaranju hrvatske Hip Hop scene.

Svojim DJ setom, Baby Dooks podsjetio je publiku na najveće svjetske Hip Hop, R'n'B i Funk hitove, nakon čega mu se na pozornici pridružio talentirani mladi Hip Hop izvođač Fil Tilen.

Osim što ga mnogi znaju po njegovom singlu "Debela", koji je dosad prikupio oko 2 milijuna pogleda na YouTubeu, ovaj bjelovarski dečko poznat je i po svom „superbrzom jeziku“ i još bržim rimama.

>> 'Urban wednesday': nastavak vrhunskog programa u Green Gold Clubu


Svojim zajedničkim nastupom, ovaj je opaki tandem maksimalno podigao atmosferu na „Urban Wednesdayu“, te dokazao kako među hrvatskom publikom itekako ima mjesta za ovakvu vrstu glazbe, kao i da postoji jako puno talentiranih mladih izvođača koji svojom kvalitetom na ovaj način mogu pronaći svoj put do publike.

Nakon što su dečki „zapalili“ plesni podij, resident DJ Emilio Dalbello nastavio je podizati atmosferu preuzevši DJ pult, u čemu su mu pripomogli sjajni plesači skupine Atomic Dance Factory.

Ovaj se program srijedom uz live nastupe i vrhunske izvođače, definitivno pokazao kao uspješno rješenje za revitalizaciju pomalo zanemarene urbane klupske scene, a samim time ponovno okuplja sve ljubitelje ove vrste glazbe na jednom mjestu.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Urban Wednesday s Kooladeom i Baby Dooksom - osvojite VIP tretman!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene