Pogledajte galeriju!

'Urban Wednesday' : Koolade dokazao zašto pripada svjetskoj sceni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Live izvedbama svojih hitova te legendarnih klasika kao što su "California Love" od Zappa & Rogera te "Get Lucky", "Around the world" i "Harder Better Faster" od Daft Punka, potvrdio je virtuoznost svjetske klase.

Jučerašnji, treći po redu, "Urban Wednesday" prošao je u znaku izvorne Funk glazbe, te klasika od kojih je nastala većina današnjih Hip Hop, R&B i House hitova. Svjetski priznati, hrvatski Hip Hop producent i izvođač
Matko Šašek "Koolade" svojim je live actom i talk box performanceom oduševio publiku.

>> U ekskluzivnom videu pogledajte nastup Maria Huljeva na Urban Wednesday

Live izvedbama svojih hitova te legendarnih klasika kao što su "California Love" od Zappa & Rogera te "Get Lucky", "Around the world" i "Harder Better Faster" od Daft Punka, potvrdio je virtuoznost svjetske klase. Ne čudi stoga njegov izniman uspjeh na europskoj i USA sceni na kojoj surađuje s top izvođačima i velikim zvijezdama iz svijeta Hip Hopa poput Ghostface Killah, Wu-Tang Clan, Bow Wow, Sadat X, Styles P, Diamond D, Das EFX, Peedi Crakk, Masta Ace.

Uz Kooladea, gošća večeri bila je i Carla Belovari, koja je publici pokazala visoke vokalne kvalitete, te svojim live performanceom dokazala kapacitet pjevačice koja također ima puno toga za reći i izvan granica Hrvatske.

I ove srijede svojim live setovima publiku su oduševili Baby Dooks iz Bolesne Braće, te resident DJ Emilio Dalbello. Plesna skupina Atomic Dance Factory pokazala je vrhunske Hip Hop koreografije uz ovacije publike. Ovakav program daje posve novu dimenziju noćnom životu Zagreba, koji na taj način drži korak s aktualnom svjetskom scenom.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Urban Wednesday party uz Baby Dooksa i novog hip hopera Fil Tilena!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene