nova pjesma

Urban&4 predstavili spot za predivan singl koji je nastao u potpuno intimnoj atmosferi glazbenikova doma

Damir Urban Damir Urban PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Urban Galerija

Nakon Porinom nagrađene "Iskre", "Pseće oluje", "Kuće sjećanja" i "Diva", "Sama" je peti singl Urbana i Četvorke s novog albuma.

Urban&4 predstavljaju videospot za singl "Sama", pjesmu koja će se naći na novom dvostrukom studijskom albumu "Lipanj, srpanj, kolovoz". Dvije su to strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov "Zapisi". Album će svjetlo dana ugledati u petak, 10. rujna.

Pogledaj i ovo Severina stigao novi hit Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

Nakon Porinom nagrađene "Iskre", "Pseće oluje", "Kuće sjećanja" i "Diva", "Sama" je peti singl Urbana i Četvorke, a o nastanku pjesme Urban kaže: "Pjesma 'Sama' nastala je jednog jutra za mojim stolom, a nakon toga, za tim istim stolom, snimljena je njezina prva, ujedno i zadnja, verzija. To je verzija koja je sadržavala samo glas, akustičnu gitaru i moj pokušaj slaganja višeglasja. Ostali članovi benda su potom napravili svoje dionice, a onda ih sami i snimili. Na kraju, Sandi Bratonja se uhvatio miksanja tih naših traka, a Goran Martinac je onda svemu tome dodao završni sjaj." Osim spomenutih singlova objavljenih s Četvorkom, "Nitko osim nas" je jedini singl sa "Zapisa", pjesama koje su nastajale u potpuno intimnoj atmosferi, tek uz pomoć nekolicine prijatelja.

Pjesma "Sama" govori sama za sebe, potrebno je samo slušati. "O samoj tematici pjesme ne bih previše govorio. Vjerujem da je njena priča dovoljno jasna i nema je potrebe dodatno objašnjavati slušateljima. Milica je, po meni, napravila predivan spot koji prati pjesmu. Nakon razgovora s njom o tome kakav bi uopće trebao biti spot koji će vizualno ispratiti pjesmu, odlučio sam se povući i prepustiti joj mogućnost da stvari u potpunosti istjera na svoj način", dodao je Urban.

Režiju spota potpisuje Milica Czerny Urban koja je videospotom prenijela snažnu poruku pjesme: "Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuju utjelovljuju i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +4 Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Nekad i sad Ljepotica hrvatskih korijena nekad je bila najveća zvijezda sapunica, a danas svi pričaju o bujnom dekolteu koji ističe i još nečem što je očito

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene