Nova nada

Upoznajte Ivanu Majcan – mlada Istranka predstavlja svoj prvi spot

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Majcan kreće u osvajanje glazbenih top ljestvica, a da je na pravom putu, govore i prve reakcije publike.

Ivana Majcan novo je ime na domaćoj glazbenoj sceni. Da će glazba biti njezin životni put dala je naslutiti još kao dijete pjevajući na lokalnim dječjim festivalima “Mali Veliki mikrofon” te “Do, Re, Mi”. Godine truda i upornosti, veliki talent, podrška njezinih najbližih, te gostovanja na manjim i većim festivalima, urodili su plodom te ova mlada kantautorica napokon službeno predstavlja svoj prvi singl.

Za pjesmu „Ljubav se dogodi“ snimljen je i video spot u režiji Josipa Šušteršića iz Umaga, a u spotu se kao jedan od glavnih glumaca pojavljuje Dražen Turina poznatiji kao Šajeta u ulozi Kupida. Spot je sniman u "najmanjem gradu na svijetu" - Humu u Istri.

Tekst i glazbu napisao je Toni Pernić, a za aranžman pjesme zaslužan je Mauro Giorgi. „Kad mi je autor pjesme Toni ponudio pjesmu jako mi se dopala. Stil i tekst pjesme su mi jako odgovarali i tako sam odlučila da ju želim snimiti. Jedva sam čekala dan kada će sve biti gotovo i spremno za slušanje i gledanje. U video spotu se kao glavni glumac pojavljuje Dražen Turina poznatiji kao Šajeta koji se rado odazvao mom pozivu da baš on glumi Kupida. Spot je zabavan i cijela stvar zapravo ima jednu lijepu priču i poruku..“ – rekla je Ivana Majcan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene