Comme ci comme ça

Uoči dolaska u Hrvatsku, francuska pjevačica ZAZ predstavlja novi singl!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo dvadesetak dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica ZAZ objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma «Recto Verso» : Comme ci comme ça !

Dok prvi singl s albuma, On Ira , još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma Je Veux , koja ju je proslavila diljem svijeta, ZAZ predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga.

Pogledaj i ovo showbuzz Jer ste vi to tražili Znate li o čemu pjeva jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice?

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni.

>>  Zaz zavela Zagrepčane svojom energijom!

Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku – bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice. Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan. Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.

Publika u pulskoj Areni 14. kolovoza imat će prilike uživati u njenim starim Je Veux , Eblouie Per La Nuit , La fée , ali i novim pjesmama s netom objavljenog albuma „Recto Verso“ (Sony Music/Menart). Spot za Comme ci comme ça je u izradi, do tada uživajte u vrckavom spotu za pjesmu On Ira.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene