Bit će spektakl

Ultra Europe u Split i Hvar dovodi preko 60 izvođača!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ultra Europe ponovno ruši rekorde i potvrđuje status dosad najvećeg međunarodnog glazbenog događanja u Hrvatskoj.

Na već podugu listu izvođača jučer su se upisali i trenutno jedan od najtraženijih sastava Knife Party te Chuckie, koji sa svojim nastupima uživo nikoga ne ostavljaju ravnodušnima.

Pogledaj i ovo showbuzz Najveći festival elektronske glazbe 9 novih imena festivala Ultra Europe

Treća će pozornica pod nazivom UMF Radio biti rezervirana za preko 20 nadolazećih imena uključujući i četiri DJ-a koji su osigurali svoje mjesto na festivalu pobjedom na DJ natječaju u organizaciji Heinekena, na Facebook stranici Ultra Europe.

Preko 35.000 inozemnih gostiju željnih zabave i plesa dolaze u Split i Hvar, i to iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke i Austrije, ali i iz prekooceanskih država poznatih po jakoj elektronskoj sceni, poput SAD-a, Kanade i Australije. Među njima su i mnogobrojne međunarodne zvijezde.
'Ostalo je još samo osam dana do festivala, a mi smo doslovno obasipani riječima hvale i potpore sa svih strana svijeta što nam je dalo dodatni poticaj da napravimo uistinu najbolji mogući provod i prikažemo Split i Hvar, ali i Hrvatsku kao odredište koje nudi više od mora i sunca. Vjerujemo da će posjetitelji biti zadivljeni neviđenom razinom produkcije, a Split i Hvar će ih kao i ostale turiste s oduševiti svojom prirodom i poviješću. Raduje nas i činjenica o gotovo rasprodanim i popunjenim smještajnim kapacitetima na obje festivalske lokacije', komentirao je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija.

Knife Party, electro house duo iz Australije koji čine članovi također izuzetno popularnog i žestokog drum and base sastava Pendulum, sigurno će zadovoljiti one koji su tražili underground zvuk i andrenalinom nabijen nastup koji je planiran za prvu večer na glavnoj pozornici u Splitu. Nažalost, prethodno najavljen DJ Erick Morillo neće moći nastupiti na zadnjem danu festivala u Hvaru zbog osobnih razloga, ali su se organizatori potrudili osigurati dostojnu zamjenu te dovode Chuckieja, koji se redovito pojavljuje na svim EDM kompilacijama i nastupa na vodećim festivalima elektronske glazbe.

Uz to, na završnici na Hvaru će nastupiti i ranije najavljena skupina Cazzette,nakon nastupa u Splitu. Na pozornici UMF Radio će, između ostalih, nastupiti i Nari i Milani, DJ Mykris, Mike Vale te domaća uzdanica Pero Fullhouse, a pobjednici Heinkeken DJ natječaja imat će priliku osjetiti što to znači nastupati pred tolikom publikom.

Ove je subote organiziran tulum Countdown to Ultra Europe u ekskluzivnom dubrovačkom klubu Revellin koji će sigurno biti dobar uvod za spektakl koji slijedi sjevernije u Splitu i Hvaru. Oni koji planiraju doći u Split ili u Hvar, još stignu kupiti ulaznice preko sustava Eventim te po posebnoj cijeni u Vip centrima i poslovnicama Tiska.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene