Drugi dan Ultra Europe festivala protekao je u partijanju do daske.


Ultra Europe festival privukao je mlade iz svih krajeva svijeta, a to se moglo vidjeti i po najrazličitijim zastavama koje su ispunile Poljud. VIP lože bile su prepune poznatih faca kojima je diskrecija ipak bila na prvom mjestu pa novinarima nije bio omogućen pristup.

Vezani članci Mario Jurič Splitskom "zlatnom kokom" idućih 40 godina upravljat će gradska tvrtka: "Cijene nekretnina u blizini sad abnormalno rastu" Slika nije dostupna Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Ipak, bilo je ministara, sportaša, missica i manekenki i svi su se ludo zabavljali uz piće koje je teko u potocima. Carl Cox, Armin, David Guetta doveli su atmosferu do usijanja, a najžešći pajtijaneri plesali su do ranih jutarnjih sati.

Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Iznajmljivači i ugostitelji posebno su zadovoljni jer se očekuje kako će od Ultre ove godine zaraditi oko 370 milijuna kuna što je za 10 posto više od prošle godine.

Split je ovih dana ultimativni centar svijeta što se zabave tiče. Ultra je protekla u redu i miru bez nekih većih incidenata jer kako je rekao Zedd sa velike pozornice, Ultra je sve što je vezano za jednakost, poštivanje različitosti, zajedništvo, ljubav i glazbu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook