Ultra Europe

Mjeseci pripremanja, počinje ludilo: 'U Splitu je sve spremno!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar zaželio je gostima Festivala elektronske glazbe Ultra Europe dobrodošlicu i izvrsnu zabavu u sljedeća tri dana, koliko će trajati parti na poljudskome stadionu.

Na Ultra Europe festivaku koji počinje u 17 sati, očekuje se 50.000 posjetitelja. Nekoliko sati prije početka stadion je obišao gradonačelnik Baldasar, koji je rekao da su svi spremni za trodnevni festival - komunalne službe, ekipe Hitne medicinske pomoći, vatrogasci, policija i spasioci.

Pogledaj i ovo showbuzz jeste li spremni? Ultra Europe: Vlak iz Zagreba stigao u Split, party je nekima već počeo

Ultra Europe: Vlak iz Zagreba stigao u Split, party je nekima već počeo

Izrazio je zadovoljstvo što su gradske ulice ispunili mnogobrojni gosti, najviše mladi koji su u grad stigli isključivo zbog jednog od najvećih festivala elektronske glazbe u svijetu. "Sve je spremno. Mjesecima prije smo se pripremili, održavali sastanke, dogovarali se. Čak smo i produžili rad ugostiteljskim objektima u gradu jer smatramo da ćemo i tako pridonijeti da se Split doživi kao pravo turističko središte", rekao je Baldasar.

Kako je istaknuo, dobro je za goste da vide i iskoriste ono što im nudimo, a dobro je i za domaće ljude da nešto zarade. "Dobro je što je svih 19.000 kreveta, koliko imamo, popunjeno do zadnjeg mjesta, a po informaciji koju sam dobio, privatni iznajmljivači ove godine nisu toliko 'nabijali' cijene", rekao je gradonačelnik Baldasar.

 

We're thrilled to announce that Ultra Europe will be streamed LIVE on Youtube!Tune in beginning at 20:00 CET, Saturday and Sunday. #UltraEurope #Ultra2015 #UltraLIVE

Posted by Ultra Europe on Thursday, July 9, 2015

Po programu Ultra Europe Festivala, u sljedeća tri dana na Poljudu će među ostalim nastupati The Chemical Brothers, Afrojack, Alesso, Armin Van Buuren, Axwell a Ingrosso, Carlcox, Dash Berlin, David Guetta, Marco Carola, Martin Garrix, Nicky Romero, Paul Vanduk, Solomun, Steve Angello i mnogi drugi.

DJ-i će se izmjenjivati na četiri velike pozornice, a očekuje se da će ukupno doći 180.000 partijanera koje će zabavljati stotinjak DJ-a s 250 sati glazbe. Tijekom Ultre u Splitu svi će se zainteresirani moći besplatno i anonimno testirati na hepatitis, a bude li potrebno, i odmah razgovarati s liječnicima. Pokretni InfoHep Centar (IHC) organizirali su europska krovna udruga "European Liver Patient's Association" (ELPA), Hepatos, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te grad Split. Testiranja će se obavljati od 18 do 21 sat u krugu stadiona na Poljudu te u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici kod Ragbi kluba "Nada".

Osim u Splitu, Festival se održava i na otocima Braču, Hvaru i Visu. Nakon tri dana na Poljudu Festival se seli na Zlatni rat, gdje će se održati Party Yacht Regata. Zabava se nastavlja 14. srpnja na otoku Hvaru u sklopu Amfora Grand Beach Resorta te 15. srpnja u tvrđavi Georga III. u na otoku Visu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene