Vrhunski provod

Želiš na klizanje? Požuri, imamo ulaznice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Imamo sjajno iznenađenje! Čak 10x2 ulaznice!

Video disco klizalište Šalata već dugi niz godina opravdano nosi naziv najpopularnijeg klizališta, a svojim posjetiteljima pokušava uvijek ponuditi nove zanimljivosti. Tako uz klizanje možete uživati u zvucima najpopularnije glazbe različitih žanrova, videospotovima, partyima, promocijama i još puno drugih zanimljivih sadržaja. Za dobar „štimung“, brinu se odlični DJ-i , za kvalitetu leda odgovorni su „rolbaši“, a za sve ostalo pobrinu se sami posjetitelji, dokazujući da je klizalište pravo mjesto za izlazak i rekreaciju na otvorenom.

Pogledaj i ovo Incubus ŠRC ŠALATA Incubus započeli europsku turneju u sklopu koje u petak premijerno stižu u Zagreb

''Facebook grupa ZG 80-E, u suradnji s klizalištem Šalata, organizira svaki drugi četvrtak program disko osamdesetih, gdje će puštati stvari koje su se tada slušale. Bit će tri DJ-a, a jedan od njih je bio DJ na Šalati davne 1986. godine i vodio program disko na ledu. Program je otvoren za sve, cijena ulaznica je ista, a ovime smo dodatno obogatili program popularnog klizališta. Također, ove smo nedjelje klizalište upotpunili Adventskim programom, pa će se tako uz prigodnu glazbu oko klizališta uživati u rasvjeti prigodnih lampica'', poručuju sa Šalate.

Imamo iznenađenje za vas. Čak 10 puta po dvije ulaznice idu u vaše ruke! Termini u kojima ih možete iskoristiti su ovaj petak, subota i nedjelja (2., 3. i 4. prosinac) u terminima od 18:00 do 19:30, te od 20:30 do 22 sata. Kako do ulaznica? Idite na našu facebook stranicu Showbuzz, lajkajte ju, a potom nam u inbox pošaljite svoje osobne podatke. Do četvrtka ćemo vas obavijestiti tko je dobio ulaznice, a one vas čekaju na blagajni klizališta na zagrebačkoj Šalati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene