Udruga studenata dentalne medicine organizira Dentakl - spektakl

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) sa Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, organizira DENTAKL- spektakl studenata dentalne medicine. Dentakl će se održati 3.prosinca 2014. (srijeda) u Kulturnom centru “Travno”, s početkom u 19:00h.

Cilj Dentakla je kroz obogaćivanje društvenih aktivnosti USDM prikazati drugu stranu studiranja, dati prijedloge mladima kako organizirati ono malo slobodnog vremena te pozvati sve koji se boje stomatologa na ugodno druženje koje će se odvijati na pozornici u obliku priredbe i izložbe studentskih radova u predvorju KUC-a. Nositelji programa su studentiStomatološkog fakulteta kao pojedinci i udruge čiji članovi su studenti Stomatologije u Zagrebu.

Festival šampanjca i Forum zagrebačkih ugostitelja u petak 21. studenog

Na priredbi će Ivan Šeparović zaplesati na svili, Daria Šiljeg zasvirati na violini, Andrija Ban na klaviru, Zwizde će nas razveseliti pjesmom, vitezovi iz “Reda srebrnog zmaja” prikazati viteške igre, a trbušne plesačice plesnog centra “Ritam plesa” nas usmjeriti na putovanje u Indiju, gdje se održava “AMCHII”, volonterski projekt Europske udruge studenata dentalne medicine pa će nam Matea Bogdanić iz prve ruke ispričati iskustva u radu s ljudima s vrha svijeta, koja je stekla boravkom u Indiji prošlo ljeto, te nas informirati i o “Pamoja” volonterskom projektu koji će se sljedeće ljeto održati u Tanzaniji. Prihod od ulaznica namijenjen je za “AMCHII” i “Pamoja” volonterske projekte u čijoj organizaciji i realizaciji sudjeluju studenti sa Stomatološkog fakulteta u Zagrebu.

U predvorju će se izložbom studentskih radova otvoriti svijet mašte studentica i studenata kroz njihove rukotvorine, slike, crteže, instalacije. Čitav program će Antonio Kordić začiniti svojim žonglerskim performansima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene