Tri ljepotice, tijekom snimanja, susrele su se s zločestim životinjicama. Kukci su se zavukli pod haljine i ostavljale ugrize po cijelome tijelu.


Atraktivne i seksipilne Učiteljice Matea, Ana i Silvija vrijeme između brojnih koncerata iskoristile su za put u Rumunjsku gdje su spojile ugodno s korisnim. Nakon što su nedavno cijelu regiju šokirale svojim aktualnim singlom ‘Šok’ cure su pripremile novu, potpuno drugačiju glazbenu priču.

Vezani članci Severina Seve posebnom objavom čestitala rođendan svojoj najdražoj osobi, malo tko je ostao ravnodušan: "Ovo još nije zabranjeno" Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Riječ je o baladi naziva ‘Dunav’ u kojoj su se predstavile u drugačijem svjetlu. Cure za ‘Dunav’ kažu kako je ovo do sada njihova najemotivnija pjesma. Učiteljice su se u zemlju poznatu po Vladu Tepešu i vampirima uputile kako bi snimile video spot za spomenutu pjesmu, koja nam dolazi iz provjerene glazbene radionice autorskog dvojca Bačić i Dragojević.

Dušan Bačić potpisuje glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo Bojana Dragojevića.

Prekrasni kadrovi netaknute prirode i lijepog plavog Dunava u Rumunjskoj, prpošne Učiteljice neće pamtiti po još jednom bezbrižnom snimanju.

Naime, tijekom cjelodnevnog snimanja cure su imale problema sa malenim životinjama, koje su im se zavukle pod haljine i ostavljale ugrize po cijelome tijelu. Takav podsjetnik na Rumunjsku kasnije su danima prepričavale i sanirale raznim kremama i kozmetičkim tretmanima.

Video spot, odlično raspoložene, nasmijane i uvijek zavodljive Učiteljice snimile su na atraktivnim lokacijama u Rumunjskoj u režiji Vedada Jašarevića, koji sa curama ima uspješnu suradnju.

‘Veliki je izazov snimiti spot, poslije spota ‘Generale’ sa Severinom koji broji 34 milijuna pregleda na YouTube-u. Iz tog razloga toliko se trudimo oko novih spotova i želimo se našoj publici prikazati u najboljem svjetlu. Stoga smo otišle čak i u Rumunjsku!’, kažu cure iz benda.

A vi pogledajte spot, jer Učiteljice su zaista sjajne!