POD VODSTVOM ASJE PETERSEN

ATRAKTIVNI SPLIĆANI Pokazali zavidnu tjelesnu formu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splićani su s velikim žarom odradili Fokus Point trening. Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se 27.lipnja u 19 sati u Dubrovniku.

Vježbanje uz more jedan je od najboljih izbora tjelesne aktivnosti. Brojni su Splićani ispunili plažu hotela Radisson Blu kako bi vježbali uz NATO trenericu Asju Petersen. Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a njezin je izaslanik u Splitu, bivši košarkaš, danas trener Josip Vranković poručio: «Pozdravljam aktivaciju Hrvatske u ime Predsjednice Republike. Pozivam sve da odmah krenu sa svakodnevnim vježbanjem jer ćemo na taj način poboljšati zdravstveni i tjelesni status, a što će nam život u konačnici učiniti kvalitetnijim!»

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Srčana navijačica! Kolinda se oglasila o pobjedi naših vaterpolista na svjetskom prvenstvu, baš su je usrećili: "Barakude vladaju svijetom!"

Splićani su s velikim žarom odradili Fokus Point trening koji posebnu pažnju stavlja na kralježnicu. «Splićani su iznenadili svojom kondicijom i snagom te željom za vježbanjem. Dodatno nas je motivirala blizina mora i ovaj predivan ambijent. Nadam se da će ovo biti dobar početak za kontinuirano svakodnevno vježbanje. Bilo je raznih generacija i lijepo je vidjeti da su ljudi prepoznali aktivnost kao jednu od životnih potreba da bi ostali zdravi, u formi te unaprijedili kvalitetu života!» - izjavila je nakon treninga Asja Petersen.

 Na platou bara Mistral hotela Radisson Blu zanimljivo predavanje održala je i nutricionistica Karmen Matković Melki iz Definicije Hrane. Trening su odradili i modna dizajnerica Anamarija Asanović, voditeljica Lana Pavić, glazbenica Gianna Apostolski te brojni drugi.

Nakon treninga svi vježbači dobili su poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor HEP darovao je majice, NIVEA paket za njegu tijela, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, a znojnike za ruke darovao je Osteo-Bi Flex®. Kotanyi začini pripremili su smoothie koji je osvježio vježbače nakon treninga. S velikim zanimanjem vježbači su prolistali i magazine Men's Health i Lijepa&Aktivna.

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se 27. lipnja u 19 sati na tvrđavi Svetog Ivana u Dubrovniku u kojem se održava u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika. Trening će se održati i 23. srpnja u Falkenstiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima, te 10. rujna u Zagrebu u sklopu Europskog tjedna sporta.

Za vježbanje se možete prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr, a na kojoj možete zatražiti i besplatne savjete stručnjaka uključenih u projekt.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene