Dobar film

Život je truba - domaći film kakav još niste gledali

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U samoborskom je kinu uz crveni tepih i svečano ozračje održana (jedna od) premijera novog filma Antonija Nuića, Život je truba.

Ova obiteljska komedija prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru, njegovu suprugu Janu te njihove dvije obitelji, a cilj filma je da se svatko od nas prepozna barem u jednom od likova.

Pogledaj i ovo HNK - 4 impresivne glumačke snage Ovako moćan ženski ansambl rijetko se viđa: Naše glumice otkrivaju jesu li ih ikad razočarale žene i s kojim se predrasudama i danas bore!

Najveća hrvatska glumačka diva igra u HNK! Imamo ulaznice za vas!

Glumici Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan dali su sve od sebe da u nešto više od sat vremena nasmiju do suza.

'Bilo je teško okupiti takvu glumačku ekipu jer su oni svi jako zaposleni, bilo je jako teško složiti raspored snimanja, ali eto, imao sam sreću i dobio sam na raspolaganje sjajne naše glumce. Moram biti sretan jer su to velike glumačke osobnosti koje uvijek donesu još nešto sa sobom', rekao je Nunić.

'Ovo mi je bilo jako lijepo iskustvo, dobila sam priliku raditi s glumcima od kojih sam mogla jako puno naučiti. Ljepota ovog filma je sva pozitivna energija koja se prenosi i ostaje nakon što izađete iz kina', rekla je mlada glumica Iva Babić.


Film Život je truba nastao je u hrvatsko-slovensko-srpsko-britanskoj koprodukciji; producent filma je Boris T. Matić, a koproducenti su Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey i Sam Taylor. Nakon pogledanog filma, gledatelji su među sobom komentirali da ovakav domaći film još nisu gledali. 'To je bila odluka od početka. Ako ste loše volje ovaj će vam film podići raspoloženje, a ako ste dobre volje onda vam nema kraja', dodao je redatelj. Nema vam druge nego pravac kina i pogledajte novitete na domaćoj filmskoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene