Zabava do jutra

Zaljubljeni i ležerni: Franka i Ćorluka partijali u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna kako Dubrovnik ljeti postaje velika pozornica koju rado posjećuju poznate face - u Revelinu su se zabavljali Franka Batelić i Vedran Ćorluka.

Zaljubljeni par je zabavu potražio u dubrovačkom Culture Clubu Revelin uz jedno od najpoznatijih imena današnje house scene – Eddiea Thoneicka.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

>> Frankine vruće hlačice plijenile pažnju na Stradunu

S osmijehom na licu Franka i Vedransu pozirali fotografima. Oboje izvrsno raspoloženi i ležerno odjeveni zabavljali su se uz izvrsne house ritmove.

A za dobru atmosferu se pobrinuo Eddie Thoneick, koji je imao blisku suradnju sa svjetski poznatim zvijezdama kao sto su DJ Antoine, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Tom Neville i mnogim drugima. Neki od njegovih najpoznatijih singlova su 'Forgiveness', 'I wanna freak U', 'Nothing better', 'Live your life', 'Stronger'. .. Kako je bilo sinoć u Revelinu, pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene