Tulum do jutra

I Tarik Filipović vatreno je navijao za naše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Užarena atmosfera na taraci Culture Cluba Revelin-„Vatrene“ bodrio i Tarik Filipović

Sa navijačke zona sa definitivno najljepšim pogledom orilo se glasno navijanje i slavlje povodom pobjede Hrvatske reprezentacije nad Kamerunom.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović Već je toliko prošlo! U obitelji Tarika i Lejle Filipović ovih se dana slavilo i to baš lijepim povodom: "Hvala ti na najljepših 16!"

Dubrovnik je od jutra već bio preplavljen crveno bijelim kockicama. Kako je večer prolazila uz muziku, ples i društvene igre, navijači na taraci Culture Cluba Revelin dočekali sudbonosnu utakmicu sa Kamerunom u ponoć, koja se na kraju pretvorila u vatromet golova u našu korist. Hrvatska je u teškim uvjetima i velikoj vlazi doslovno poptopila Kamerun sa 4:0!

I zvijezda Premier Lige zabavljao se u dubrovačkom Revelinu

Među navijačima bio je i poznati glumac Tarik Filipović, inače jedan od najboljih imitatora trenera svih trenera Ćire Blaževića, koji se sa prijateljima kasnije zabavljao i u Culture Clubu Revelin.

Niti munje koje su prijetile nad gradm, niti kiša koja je počela u drugom poluvremenu nisu uspjeli ohladiti užarenu atmosferu i navijačko ludilo, jer kako kažu u Dubrovniku-za nas je navijanje tek počelo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene