Stižu i Alex Adair i Joe Stone. Svi će bit u Revelina.


'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku'. Te su riječi nizozemskog DJa, Fedde Le Granda, možda i najbolje definirale pravu ljubav, onu koju ne možete objasniti, onu koja se pokazuje.

DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)

U slučaju prvog dana Revelin festivala, ljubav je dokazana prepunim klubom oduševljene publike koja od prvog Feddeovog pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Kao u dugogodišnjoj vezi u kojoj je sve na svome mjestu, nema kalkulacija i oboje otvoreno i bez ikakvih kalkulacija pokazuju svijetu da se vole. Jedan od najboljih klubova na svijetu ljulja se u ritmu, sretan što je 'cijeli grad' došao plesati, sretan što su, kao kad se gleda prijenos i pokazuje ljubav prema sportašima koji predstavljaju Hrvatsku, ulice puste.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Svi su u Revelina. Svi. Ljudi, Fedde je u Revelina! I ovog ljeta. Još jedanput. Neki su isti, ali i neki drugi ljudi na ovogodišnjem slavlju, ali je atmosfera ista. I još bolja nego prošle godine. Jedino je ljubav veća nego prošle godine.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

I večeras će. I sutra. Stižu Alex Adair i Joe Stone. Svi će bit u Revelina.

DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)