Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Culture Clube Revelin dolazi pravi house čarobnjak, jedan od najtraženijih DJ-a u svijetu, Denis The Menace, koji je na sceni više do 15 godina.


Njegove produkcije postale su hitovi diljem svijeta i budući house klasici sa nekoliko zlatnih i platinastih nagrada.

Vezani članci Slika nije dostupna Show SuperMartXe u Revelinu - Osvojite ulaznice! Slika nije dostupna Atraktivni plesni showovi za kraj kolovoza u Culture Clubu Revelin

Njegov singl 'Coracao', koji je remixirao slavni Axwell, član Swedish House Mafia, nalazi se i danas u prvih top deset Beatport´s House Classic-a.

Na natjecaj@novatv.hr napišite zašto baš vi trebate osvojiti ulaznice za nastup Denisa. Revelin vas nagrađuje sa 2x2 ulaznice.

Denis The Menace nastupa i danas kao support mnogim vodećim DJ-ima kao što su Erick Morillo, Pete Tong, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Dirty South, Roger Sanches, Armin Van Buren, Paul Van Dyke, Tiesto, Axwell, Chuckie, Nicky Romero, David Guetta.

Postao je služebni član Subliminal Records-a i ima redovite nasupe u Pasha Subliminal Sessions na Ibizi i širom svijeta. U 2012 surađuje sa Syke ´N´ Sugartsar i zajednički rade 'World In Your Hands' jednu od najvećih himni u 2012 godini. Njegov novi singl 'Love In Me' sa Shawnee Taylor, Sandro Monte i Erick Morillo još je u top vrtnji na BBC Radio One.

Cijene ulaznica su 69 kn pretprodaja, na ulazu 99 kn, VIP 149 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook