Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Promo)
Tomislav Bralić i Klapa Intrade (Foto: Promo)

Na Šalati će u lipnju nastupiti Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Šufit, klapa Cambi i klapa Maslina.


Na koncertnom spektaklu "Klape pod zjezdanim nebom Šalate" 15.06.2019. nastupiti će Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Šufit, klapa Cambi i klapa Maslina, naš creme de la creme klapskog pjevanja u Hrvatskoj, ovaj put na klapski koncert na mala vrata ući će i teatar.

Vezani članci Klapa Cambi (Foto: Promo) Klapa Cambi snimila spot za svoju novu pjesmu "Reful vitra" Klapa Šufit (Foto: PR) Kadrovi Lijepe Naše oduševljavaju u novom spotu Klape Šufit ''Biser na dnu mora''

Večer na Šalati, a sve po scenariju i ideji zadarskog scenografa i kreativca koji ovaj put ima trostruku ulogu.

Pored scenografije i scenarija za ovu klapsku poslasticu, Neven Stojaković će se pojaviti i u ulozi suvoditelja i konobara-glumca u jednoj konobi u Dalmaciji na velikoj terasi u kojoj se ovaj koncert fiktivno događa i to u tandemu sa voditeljem ovog koncerta, Franom Riđanom. 

''Ako izuzmemo koncert klapa 2012. godine u Domu sportova kada se nešto slično događalo ali puno spontanije i bez prave pripreme, ovo je možda i prvi put da se jedan klasičan klapski koncert predstavlja u kombinaciji sa stand-up skeč programom. Satiričan pristup manama turizma u Dalmaciji glavni je forte tog, nazovimo ga, “dramskog” dijela ovog koncerta a da bi doznali o čemu se točno radi, morat će te 15. lipnja potegnuti do zagrebačke Šalate'', izjavio je scenograf Neven Stojaković.

Koncert klapa na Šalati je pun pogodak jer se sve poklopilo od izbora vrhunskih klapa, ambijenta kompleksa Šalate, pa se već sada puno priča o koncertu kojeg svi sa nestrpljenjem isčekuju. Zvuk, okus i miris Dalmacije na Šalati...