Voda s porukom

U Kaštel Novom otvoren je prvi Senzorički park u Dalmaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi senzorički park u Dalmaciji kao još jedan značajan doprinos Jane ‘voda s porukom’ društvu

 U Kaštel Novom u sklopu Udruge Naša dica otvoren je prvi Senzorički park u Dalmaciji namijenjen djeci s posebnim potrebamakako bi se na prirodan način poticalo njihovu senzoričku integraciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Voda s porukom Jana otvorila prijavu za donacije!

Ovaj park otvoren je kao dio velikog Janinog projekta ‘Voda s porukom’ te predstavlja još jedan značajan uspjeh ove poticajne priče koja je u proteklih godinu dana pomogla više od 25 udruga, zaklada i društava, ali i pojedinaca, omogućivši im realizacijunjihovih programa i ciljeva. Otvorenje Senzoričkog parka, prvog ovakvog projekta u Dalmaciji, omogućit će malim anđelima lakše involviranje u suvremeno društvo, ali i njihovim roditeljima da im omoguće kvalitetnije programe i edukaciju tijekom školovanja.

Prirodna ljepota Vande Winter inspirirala bi i Paula Coelha na novi citat

O važnosti Senzoričkog parka najviše će reći činjenica da su podršku ovom hvalevrijednom projektu došli dati čelni ljudi Kaštela, na čelu s gradonačelnikom Ivanom Udovičićem. Svi prisutni s oduševljenjem su pozdravili otvorenje Senzoričkog parka i osobno pokušali doživjeti park iz perspektive djece s posebnim potrebama i doživjeli s kakvim se poteškoćama u svakodnevnom životu susreću.

Otvorenju Senzoričkog parka prisustvovale su i modna dizajnerica Anamarija Asanović i glumica Ana Gruica, te su kroz druženje s malim anđelima dale podršku Udruzi Naša dica, ali i projektu Jana ‘Voda s porukom’ prepoznajući vrijednosti i važnost cijele kampanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene