Jedva čekamo

JOKER IZVOĐAČ I DVOBOJ 'Tvoje lice zvuči poznato' kreće i donosi brojne novitete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na male ekrane vraća se omiljeni show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Ubrzo kreće, donoseći pred kandidate i neke novitete.

Nova sezona hit showa Nove TV donosi nove natjecatelje, nove izazove, pregršt glazbenih hitova i zadivljujuće transformacije, ali i neke novosti u konceptu. Osmero kandidata, Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander ove sezone dobit će jednu privilegiju koju kandidati prethodne dvije sezone nisu imali.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Naime, ove godine natjecatelji showa će imati pravo na JOKERA, odnosno pravo da izaberu da netko drugi umjesto njih uđe u lik kojeg su dobili na gljivi (foto ruletu).

Tko je joker izvođač neće se otkriti do samog izlaska jokera iz lifta na pozornicu. Svaki natjecatelj imat će pravo samo jednom u sezoni iskoristiti jokera, a svi bodovi koje joker osvoji pripisuju se regularno izvođaču koji ga je odabrao i zbrajaju sa dotad osvojenim bodovima. Osim dakle osmero već poznatih kandidata, na pozornicu treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' imat će priliku stati i neke druge javnosti poznate osobe koje će se transformirati i pokušati svojim nastupom osvojiti žiri i publiku.

Produkcija showa najavljuje još jednu novost, a to je da će neki natjecatelji kroz sezonu imati priliku odraditi i MINI KONCERT. Naime, neki od natjecatelja kroz sezonu dobit će zadatak izvesti i po nekoliko pjesama jednog izvođača ili grupe. Natjecatelji showa tako će nekim svojim nastupima imati zadatak izvesti najveće hitove izvođača koje je dobio na gljivi, te stvoriti posebnu koncertnu atmosferu, ali i dinamičnost zbog brzog mijenjanja pjesama unutar jednog nastupa.

Treća novost sezone će, kako produkcija najavljuje, 'zadati muke' žiriju, a kod izvođača potaknuti natjecateljski duh, interakciju i dodatni razlog da se još više trude. Naime, u ovoj sezoni može se dogoditi i DVOBOJ, jer postoji mogućnost da dva izvođača dobiju i istog pjevača/icu ili grupu koje moraju imitirati, a žiri će naravno na kraju procijeniti tko je bio uspješniji u tom zadatku.

Ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac. I ove godine za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić dok će dramski trener biti pobjednik prve sezone Mario Petreković.  Za vokale naših kandidata i ove godine brinut će se Ivana Husar Mlinac i Martina Tomčić.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene