Za pamćenje

Turneja Playonea u punom zamahu - u Byblosu napravili show!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25...

Nakon serije odličnih nastupa u prepunim klubovima, Playone (Darko Juranović "D`Knock" & DJ Fresh Jay) iz dana u dan potvrđuje status megapopularnog producentskog dvojca, koji osvaja publiku, ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijedama, već i svojim spektakularnim koncertima.

Pogledaj i ovo showbuzz na prvo slušanje PlayOne zna izabrati pravu noć - Poslušajte novi hit singl 'This Is The Night'!

Subotnjim nastupom u prestižnom porečkom klubu Byblos, koji svojim izgledom i ozvučenjem podsjeća na top klubove iz Ibize, New Yorka, Pariza ili Londona, PlayOne je pokazao da nimalo ne zaostaju za svjetskim zvijezdama elektronske glazbe koji su prethodnih godina nastupale u Byblosu (Axwell, Steve Angello, Frankie Knuckles, David Guetta, Erick Morillo, Fedde le Grand i mnogi drugi).


Bilo je impresivno vidjeti PlayOne i njihove goste, kongistu Igora Štimca (Mr. Iggs), plesačice iz First Entertainmenta, DJ JohnnY I.-ja i residenta Lucu Montecchija, kako zabavljaju publiku na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati. PlayOne je svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima napravio pravu euforiju na plesnom podiju ovog vrhunskog kluba, a Byblos je ovim nastupom najavio fantastičnu klupsku sezonu s paklenim line upom (Fatboy Slim, Stefano Noferini, Oliver Koletzki, James Zabiela, Chuckie, David Morales, Benny Benassi i mnogi drugi).


Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25, a kadrovi iz Byblosa i ostalih klubova PlayOneove ljetne turneje, bit će uvršteni u novi spot njihovog novog singla "We Are Not Alone", na kojem gostuju house diva Barbara Tucker i DJ Q.


PlayOne nastavlja žestoku turneju, a samo neki od sljedećih datuma su:

12. 7. MARASCHINO BAR (Varaždin),

18. 7. NOA BEACH CLUB (Zrće),

2. 8. SANTOS BEACH CLUB (Rab),

16. 8. DISCO CLUB JUNGLE (Krk),

6. 9. ALCATRAZ (Bjelovar).


Osim u Hrvatskoj, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe i izvan regije, a planiraju i seriju nastupa s njihovom stalnom suradnicom Barbarom Tucker. U tijeku je promocija aktualnog singla PlayOne & Barb & Q presents "We Are Not Alone", a uskoro planiraju objaviti i 2 nova singla uz nove goste iznenađenja.


Pogledajte ekskluzivni video trailer za PlayOneovu ljetnu turneju „PlayOne Summer Tour 2014“.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene