Tulumarenje, alkohol, droga, golotinja, seks... Znate li što je „Spring Break“?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Channing Tatum i Jonah Hill vode vas na pravi tulum u akcijskoj komediji godine 22 Jump Street!

Jeste li već čuli za izraz „Spring Break“? Vjerujemo da jeste, ali ako eventualno niste od ovog četvrtka 24. srpnja moći ćete se upoznati ne samo s tim izrazom, već i s njegovim sadržajem. U novoj akcijskoj komediji „22 Jump Street“ koja se ovih dana započinje prikazivati u našim kinima glavne glumce Channinga Tatuma i Jonaha Hilla istraga će odvesti do sunčanih plaža gdje se upravo održava „Spring Break“ – razuzdano tulumarenje prepuno dobre glazbe, zgodnih djevojaka i mladića, nebrojene količine alkohola i droge, golotinje i – naravno – seksa.

Pogledaj i ovo showbuzz 22 Jump Street VIDEO Nakon što preuzmu tajni zadatak, dočekao ih veliki preokret!

Ekskluzivno na portalu dnevnik.hr predstavljamo vam poseban prilog o snimanju filma u kojem možete vidjeti tračak razuzdane zabave koja nas očekuje u ovoj akcijskoj komediji koja je do danas samo u SAD-u zaradila preko 180 milijuna dolara na kinoblagajnama. Redatelji filma Phil Lord i Chris Miller pobrinuli su se da drugi nastavak bude još razuzdaniji, humorističniji i, naravno, eksplicitniji ne samo po pitanju raznoraznih psovki, već i golotinje, ali i samih akcijskih sekvenci.

U filmu „22 Jump Street“ glumci Channing Tatum i Jonah Hill vraćaju se kao policajci Jenko i Schmidt. Ovaj put ih njihov kapetan Dickson šalje na fakultet gdje se moraju infiltrirati u tamošnju omladinu te pronaći glavne dilere nove droge u gradu. Uz sve to, ime njihove ekipe se promijenilo, jer su zbog otkupa crkve od strane Korejaca u ulici 21 Jump prisiljeni raditi iz zgrade preko puta koja se nalazi na broju 22 Jump Street...

Akcijska hit komedija „22 Jump Street“ u domaća kina stiže od četvrtka, 24. srpnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene