Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Massima, 28. kolovoza na Danima piva u Karlovcu!


Ovogodišnji trostruki dobitnik Porina, Massimo koji već duže vrijeme niže same uspjehe, njegovi hitovi 'Suze nam stale na put', 'Dodirni me slučajno', 'Iz jednog pogleda', 'Krug u žitu' i mnogi drugi, mjesecima suvereno vladaju kako radijskim eterom i vrhovima top lista, tako i kod brojne publike, priprema nezaboravan koncert na Danima piva.

Massimo Savić na razgovoru za posao i na spoju na slijepo.

Vezani članci Massimo (FOTO: Walter) Najveća glazbena imena donose vam duh Božića Massimo (Foto: IN Magazin) Massimo postaje modni dizajner: Uskoro će lansirati kolekciju odijela za žene i muškarce!

Jedan od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji, samim izlaskom albuma 'Dodirni me slučajno' izazvao je pravu euforiju, a da će ta ista euforija vladati na Danima piva, kada Massimo izađe na pozornicu itekako je sigurno.

Na velikom postoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu od 22. do 31. kolovoza održati će se najstariji pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' Organizatori najavljuju da će ove godine biti puno noviteta i iznenađenja. Svakako valja spomenuti da će i lokacija dobiti novi izgled, festivalskih pozornica će biti ukupno četiri, a ono najvažnije – zabava za same posjetitelje na svakom koraku tijekom deset festivalskih dana.

U bogatom glazbenom programu publika će imati prilike uživati u koncertima velikih glazbenih imena, dok pravi glazbeni užitak za mnoge slijedi 28. kolovoza kada će nastupiti Massimo.
Brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program, uz gastronomsku ponudu i naravno odličnu pivu.

Vizija samih organizatora, partnera i sponzora je da Dani piva do 2020. godine bude najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj. Ove godine ima i nekoliko noviteta, među kojima su edukativne degustacije piva, gdje će posjetitelji moći nešto novo i više naučiti o samoj kulturi piva. Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook