8.8.

Massimo priprema večer za pamćenje na Danima piva Karlovac 20014.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite glazbenu čaroliju uz Massima, 28. kolovoza na Danima piva u Karlovcu!

Ovogodišnji trostruki dobitnik Porina, Massimo koji već duže vrijeme niže same uspjehe, njegovi hitovi 'Suze nam stale na put', 'Dodirni me slučajno', 'Iz jednog pogleda', 'Krug u žitu' i mnogi drugi, mjesecima suvereno vladaju kako radijskim eterom i vrhovima top lista, tako i kod brojne publike, priprema nezaboravan koncert na Danima piva.

Pogledaj i ovo Eni Kondić - 3 zaslužena počast Massimovoj obitelji uručena je nagrada Porin za životno djelo, simbolika nije mogla biti ljepše odabrana

Massimo Savić na razgovoru za posao i na spoju na slijepo.

Jedan od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji, samim izlaskom albuma 'Dodirni me slučajno' izazvao je pravu euforiju, a da će ta ista euforija vladati na Danima piva, kada Massimo izađe na pozornicu itekako je sigurno.

Na velikom postoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu od 22. do 31. kolovoza održati će se najstariji pivski festival 'Dani piva Karlovac 2014.' Organizatori najavljuju da će ove godine biti puno noviteta i iznenađenja. Svakako valja spomenuti da će i lokacija dobiti novi izgled, festivalskih pozornica će biti ukupno četiri, a ono najvažnije – zabava za same posjetitelje na svakom koraku tijekom deset festivalskih dana.

U bogatom glazbenom programu publika će imati prilike uživati u koncertima velikih glazbenih imena, dok pravi glazbeni užitak za mnoge slijedi 28. kolovoza kada će nastupiti Massimo.
Brojne posjetitelje očekuje bogati glazbeno zabavni program, uz gastronomsku ponudu i naravno odličnu pivu.

Vizija samih organizatora, partnera i sponzora je da Dani piva do 2020. godine bude najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj. Ove godine ima i nekoliko noviteta, među kojima su edukativne degustacije piva, gdje će posjetitelji moći nešto novo i više naučiti o samoj kulturi piva. Ulaz na festival 'Dani piva Karlovac 2014.' je slobodan!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene