diskografski dragulj

Tri mušketira - Stavros, Grdović i Pejaković novim albumom i koncertima neumorno vladaju estradom

Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 4 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 4 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 4 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 2 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 1 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 3 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 5 +0 Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović - 6 Galerija

Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković objavili su svoj prvi zajednički album "Prijatelji, zovite mi nju“, što je prvi takav diskografski dragulj Croatia Recordsa na domaćoj estradnoj sceni.

Trojicu legendarnih domaćih zabavljača, okupljenih zajedno u koncertnu atrakciju "Tri mušketira“ ni epidemija korone nije zaustavila u realizaciji poslovnih planova.

Pogledaj i ovo showbuzz Stari zavodnik Pejakoviću obožavateljica demolirala auto: "Htjela je jednu noć"

Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković objavili su svoj prvi zajednički album "Prijatelji, zovite mi nju“, što je prvi takav diskografski dragulj Croatia Recordsa na domaćoj estradnoj sceni. Pjevačke legende iza sebe imaju i po nekoliko desetljeća uspješne karijere pa su zbog publike koju dijele odlučili udružiti i glasove u zajedničkim pjesmama.

Iako je svaki od ove trojice zabavljača poznat da na svojim feštama raspleše i staro i mlado, kad su veliki koncerti u pitanju ili cjelonoćna zabava, okupe se kao mušketiri pa često čitamo u izvještajima da su im koncerti trajali po sedam sati ili duže. Organizatori trljaju ruke jer imaju dug program, a publika dobije najbolje od legendarnih hrvatskih pjevača.

Osim naslovne pjesme "Prijatelji, zovite mi nju“, na prvi zajednički album uvrstili su i zabavne uspješnice sa prošlogodišnjeg i ovogodišnjeg CMC festivala "Stani srce ludo stani“ i „Kad će zora svanuti“ autora Luppa i Marija Mikšića, blagdansku "Na Božić mislim ja“ te još mnoge njihove hitove koje su naši kraljevi zabave samostalno objavili u zadnje tri godine.

"Kad radiš s dragim kolegama ništa nije teško, a ako su još prijatelji u pitanju, onda se svakoj novoj suradnji nas trojica neizmjerno veselimo. Naš menadžer Ljubo Šeperić pametno nas je sve okupio i takvi zajednički koncerti uvijek se pamte gdje god dođemo. Ponekad se sva trojica zainatimo pa ne želimo s bine i da vidite samo kakav onda dernek nastane", kaže neumorni Jasmin Stavros kojem i u sedmom desetljeću života mnogi mlađi kolege otvoreno zavide na energiji kojom pršte njegovi nastupi.

Zlatko Pejaković slovi za najvećeg zafrkanta među njima pa ne prođe snimanje ili koncert na kojem im ne pripremi neku simpatičnu zafrkanciju koju onda danima prepričavaju nasmijavajući slušatelje.
A kad je Dalmacija u pitanju, dovoljno je reći samo Mladen Grdović. Sunce, more, pisma i bevanda njegovi su motivi i zaštitni znakovi.

"Gdje god dođemo ljudi nas dočekuju otvorena srca i uvijek spremni za feštu. Nama to puno znači jer publici uvijek želimo ponuditi ono najbolje od hrvatske zabavne glazbe i onda je čovjeku drago vidjeti da naše pjesme itekako žive u narodu, bez obzira što mediji pisali ili radio stanice emitirale. Sve što imamo dugujemo upravo našoj veseloj publici", zaključio je Mladen Grdović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene