Zaljubljeni par

Imamo sretnog dobitnika za mjuzikl Crna kuća!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako ne znate što pokloniti za Valentinovo, mi imamo karte za sretan par!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Popularni mjuzikl CRNA KUĆA se vraća u Zagreb - Imamo DOBITNIKE!

Rasprodana je izvedba u noći nakon Valentinova, a novi termin je 01.03.2013. Predstava o kojoj priča cijeli grad i koja je u samo dvije izvedbe stekla brojne poklonike vraća se u kino Studentski centar!

Imamo i dobitnika za večerašnju predstavu! To je IVAN PERZEL koji je na nama podijelio zaljubljenu fotografiju sebe i svoje djevojke. Čestitamo!

Urnebesna povijesna glazbena komedija Crna kuća – mjuzikl u boji ponovo se prikazuje u Zagrebu koji je opet u strahu od sve dubljeg prodora Turaka u susjedne krajeve. Strah se uvukao u kosti stanovnika Gradeca i Kaptola, no vedri duh i pjesma najjače su oružje!

Predstava u noći nakon Valentinova 15. veljače 2013. je RASPRODANA, a slijedeći termin prikazivanja je 01.03.2013. s početkom u 19.30 sati u obnovljenom kinu Studentskog centra u Zagrebu.

Kostimi za Crnu kuću

Raskošni kostimi u mjuziklu djelo su marljivih ruku Odjela kostimografije na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a u petak 15.02. upravo će ovi vrijedni studenti upriličiti izložbu skica za kostime, radne fotografije i tri originalna kostima iz predstave te svim znatiželjnicima dočarati proces stvaranja kostima za ovako zahtjevnu predstavu.

>> 'Nisam mogao izaći na ulicu bez da se stvori oko mene 20 ljudi'

Originalno djelo autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, nakon samo dvije izvedbe stekla je brojne poklonike, a salve smijeha te glasno odobravanje vrhunskih zaraznih glazbenih brojeva, govore o tome kako je riječ o iznimnom kazališnom projektu za kojim su već pokazale interes svjetske kazališne kuće. Vrhunska gluma, usklađeni plesni koraci upotpunjeni su bogatom kostimografijom koja je oživjela ovu priču s Kaptola 16. stoljeća.

Rasplesani franjevci i opatice, step u tamnicama i paljenje vještica samo su neki trenuci u kojima možete uživati gledajuci ovu predstavu. U glavnim ulogama zasjat će već uigrana glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić a negativca briljantni Damir Kedžo.

Mjuzikl Crna kuća

Crnu kuću dva su mjeseca na svakodnevnim probama brusili vrhunski izvođači, koji su pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića postavili djelo kojeg se ne bi posramile ni vodeće svjetske pozornice. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane kako bi Crna kuća zasjala punim sjajem i po standardima koji su trenutačno aktualni u svijetu mjuzikla. Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija, koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose.

Ulaznice za Crnu kuću

Ulaznice za novi termin predstave 01. ožujka 2013. od 19.30 sati se mogu kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h), preporučamo što raniju kupnju ulaznica zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene