U srpnju

Top Gear Live po prvi puta u Zagrebu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Top Gear Live dolazi u Zagreb!

'Strašno se veselim što dovodimo Top Gear Live po prvi puta u Zagreb. Osim ako nas James neće navigirati do tamo, jer u tom se slučaju nadam da će publika uživati u showu u Zanzibaru', izjavio je Jeremy Clarkson, jedan od trojice voditelja Top Gear Live showa koji ćemo 3. srpnja gledati u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u Hrvatskoj Jeremy Clarkson zapalio Twitter: Spomenuo Tita i Hrvate

Top Gear Live oživio je planetarno popularnu BBC-evu emisiju zajedno s nevjerojatnim kaskaderskim timom, nekim od najljepših automobila na svijetu, nečuvenim izazovima, voditeljima Jeremyem Clarksonom, Richardom Hammondom i Jamesom Mayem, te legendarnim vozačem Stigom.

Dj zvijezde Sunnery James i Ryan Marciano u Poreču

3. srpnja u Areni Zagreb održati će se dva showa, u 18 i 21.30 sati, a ulaznice za oba showa su u prodaji.

'Napokon dovodimo svoj live show u Hrvatsku! Uistinu ne znam što ćemo sve tamo izvoditi, ali garantiram da će biti posebno. Ono što možemo obećati divovske su eksplozije, zastrašujući kaskaderski podvizi i veličanstveni line up nevjerojatno skupih automobila... Da ne spominjem uobičajene 'zaje*ancije', sudare i naše argumente', izjavio je Clarkson.

U posljednjih 12 mjeseci Top Gear Live bio je na svjetskoj turneji u Velikoj Britaniji, Australiji, Južnoj Africi i Rusiji, uz rekordnu brojku od 58 tisuća posjetitelja na Nacionalnom stadionu u Varšavi, tijekom posjeta Poljskoj u rujnu prošle godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene