Zabava za sve

Pripremite dekice - filmovi koje morate ponovno pogledati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nema ništa bolje u ove zimske dane od omiljenog naslonjača, toplog čaja i nekoliko dobrih filmova za zagrijavanje.

Tijekom ljeta jedino o čemu razmišljamo je kako se rashladiti, zimi pak, kako se ugrijati. Evo nekoliko filmova koji će vas dodatno zagrijati u ovim zimskim, predblagdanskim danima. Posebno će vam biti toplo oko srca. I ne, nećemo vam predlagati božićne filmove.. još ne.

Pogledaj i ovo David Holmes tužna, ali inspirativna priča Na snimanju Harryja Pottera završio je u kolicima, no danas nadahnjuje druge: Upoznajte kaskadera Davida Holmesa!

While You Were Sleeping - Dok si spavao

Romantična komedija sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi. Što reći, romantika, komedija i Sandra, definitivno dobar spoj koji garantira povišenu temperaturu. Jedna zanimljivost vezana za ovaj film, u originalnoj verziji osoba koja završava u bolnici nakon pada sa željezničke platforme trebala je biti žena, ali filmaši su zaključili kako bi bilo krajnje neukusno i čak nastrano prikazati muškarca koji se zaljubljuje u ženu bez svijesti u bolničkom krevetu. Ruku na srce, u pravu su, a Sandra je definitivno bila dobar izbor za ovu 'obrnutu' ulogu'.

Harry Potter - serijal

Ako se odlučite obnoviti svoje znanje o magiji i krenete gledati pustolovine malog čarobnjaka, svakako se obskrbite hranom i pićem za nekoliko dana jer teško da ćete odgledati svih osam nastavaka u komadu, za to bi vam trebalo više od 19 sati!

Ghostbusters

Veliki filmski hit iz sredine 80-tih nikako nismo mogli ne uvrstiti među filmove za hladne dane. Otkvačeni lovci na paranormalno garantiraju 105 minuta čiste zabave i urnebesnih scena. Glumačka zvijezda Sigourney Weaver u ovom se filmu pojavila iz samo jednog razloga. Nakon ogromnog uspjeha 'Aliena' glumica je željela dokazati kako može biti i komičarka jer nije željela da je uloga u sf hitu obilježi.

Die Hard - Umri muški

Za one koji vole malo tvrdokorniju akciju s dozom humora, 'Umri muški' je definitivno pravi izbor. Ako ništa drugo znate da je svijet siguran jer Bruce Willis glumi u filmu. Prvi dio filma snimljen je 1988. godine. Bruce je dobio, za to vrijeme, bezobrazno veliki honorar, nevjerojatnih 5 milijuna dolara. Film je posebno zabavan kada znamo da je većina scena snimana iz prve, bez proba i bez ponavljanja.

I za kraj ove liste za zagrijavanje nešto domaće, pogađate, 'Tko pjeva zlo ne misli' film koji vam sigurno neće dosaditi pa makar ga pogledali i 100 puta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene