imamo 2 karte

Tony slavi 25 godina karijere u pulskoj Areni

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana zaredom, Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača regije, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu.

Tony Cetinski je odavno otišao iz Istre, ali Istra nikada nije otišla iz njega. Zato je odluka gdje započeti priču „25 godina s vama” bila jednostavna. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu tog jubileja.

Pogledaj i ovo showbuzz pripreme za arenu Zaigrani dječak u tijelu 46-godišnjaka: 'Dobro se osjećam u svom tijelu'

Domaće zvijezde prisjetile se svojih prosidbi

Pulska Arena, najočuvanija antička građevina toga tipa u svijetu u kojoj je Tony već imao dva velika koncerta u sklopu „Furia tour“ i „Otkrivanje strasti“ jedna je od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija Hrvatske. Okružen svojom, najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri koji je zakazan za 11. kolovoza, a ulaznice su od danas u prodaji.

Na svim prodajnim mjestima Eventima; ulaznice je moguće kupiti po cijeni 100 kuna, ali ograničen broj ulaznica (early bird), 120 kuna u pretprodaji te 140 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni na isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.

Osim toga, čitatelji Dnevnik.hr-a mogu i osvojiti 2 karte za koncert 11. kolovoza. Napišite nam na mail natjecaj@novatv.hr koja vam je omiljena Tonyjeva pjesma i zašto, te možda baš vi budete i poslušali tu pjesmu uživo.

Imamo i dobitnicu: 

Ida Marinković

25 godina karijere

Tony je uoči koncerta poručio: „Jako se veselim ponovnom izlasku na pozornicu pulske Arene prema kojoj uvijek imam veliki respect. Ovo će mi biti treći izlazak i jedva čekam da zajedno sa svojom publikom proslavim ovaj jubilej. Jer publika je ta koja je najzaslužnija za ovih mojih 25 godina postojanja i koja zajedno sa mnom živi moj san.“

Tony Cetinski promovirao 'Krik' i priznao: 'U životu sam donio puno nepromišljenih odluka'

Tony će na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova kao što su „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Ako to se zove ljubav“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti. Za ovaj koncert se očekuje dolazak publike osim iz Hrvatske i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske. A energija po kojoj je Tony poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite ovaj koncert koji će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju. Tony je po prvi puta involviran u projekt od najmanjih organizacijskih stvari te napominje kako s ovim koncertom koji će se snimati za potrebe DVD izdanja želi produkcijski pomak prema naprijed. U projekt su uključeni i neki njegovi prijatelji iz djetinjstva, pa će to zaisigurno biti jako emotivna večer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene