Spektakularnim izvedbama Tony Cetinski proslavio je 25 godina uspješne karijere.


Tony Cetinski održao je za Dan žena koncert u zagrebačkoj Areni. Prije samog početka, Tonyju je sreću poželio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a bodrila ga je i supruga Dubravka.

Vezani članci Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1" Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Cetinski komentirao ovogodišnjeg pobjednika Dore i otvoreno progovorio o vjeri koja mu je važnija nego ikad

'Zagrebe, hvala na podršci svih ovih 25 godina. Večerašnji koncert poklanjam svim ženama. Želim da je u politici, sportu, glazbi i ostalim sferama društva još više žena, ali i još više muškaraca koji se ne plaše ženskih snaga', poručio je Cetinski ženama nakon prvih nekoliko pjesama. Među njima bila je i Maja Šuput, koja se opustila na koncertu svog kolege u društvu prijateljica. Pozornost je privukla svojom osebujnom modnom kombinacijom.

Obljetnička turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.