veliki glazbeni događaj

Tony Cetinski koncertnim druženjem za najvjernije fanove najavio turneju #samoljubav

Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Mario Draušnik 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) +0 Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Galerija

Tony Cetinski u svom je stilu najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom samoljubav!

Zagrebačko kazalište ''Luda kuća'' bilo je pretijesno za sve željne dobre zabave i druženja.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Gotovo trosatnim koncertom za najveće fanove i brojne novinare, veseli, nasmijani i prije svega opušteni Tony ponajprije je svima želio zahvaliti na godinama podrške i praćenja, ali i najaviti ono o čemu se već naveliko piše.

Nadahnuto i s posebnom energijom, kako i priliči nazivu turneje, Tony je pričao o događajima koji nas očekuju. Nastupi u nekim od najuglednijih regionalnih koncertnih prostora tek su dio glazbenog iznenađenja. Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno 'uhvatiti' mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije.

Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Foto: Mario Draušnik

Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće. Čista srca, sa odličnim glazbenim programom koji je presjek dugogodišnje karijere, Tony i bend spremni su ponudit publici diljem regije ono najbolje.

Tijekom turneje očekuju nas koncerti na različitim, sve odreda atraktivnim lokacijama, stadionima, Arenama, tvrđavama, u cijeloj regiji. Nešto o čemu će se dugo pričati i pisati, ali i još duže pamtiti.

Glazbena karavana kreće ovoga tjedna, 8. i 9. 3. koncertima u Zenici i Sarajevu, a Tony, bend i cijela ekipa poručuju, jedva čekamo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene