Jedna mu ljubav mira neda

Toni Pavić predstavlja novi singl, drugačiji od dosadašnjih i stvoren za pjevanje u društvu: "To je prvo što sam osjetio"

Toni Pavić Toni Pavić Luka Mamuza/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Pavić Toni Pavić +0 Toni Pavić Galerija

Toni Pavić predstavlja svoju novu pjesmu "Mostarka".

"Ali jedna ljubav osta ispod onog starog mosta, nezaboravljena“ stihovi su novog singla Tonija Pavića čiji su čvrst ritam, upečatljiv spoj gitare i harmonike i Tonijev moćan vokal pravo glazbeno osvježenje. Osjećajnim stihovima i izražajnoj glazbi autora Zvonimira Jerkovića i zanimljivim aranžmanom Josipa Vukoje Mostarka je obojena nostalgičnom notom i brzo ulazi u uho.

Pogledaj i ovo Toni Pavić Spoj gitare i harmonike Toni Pavić zvukom i slikom dočarava svoju novu pjesmu koja ga je pronašla baš u pravom trenutku

"Ovo je pjesma koja se pjeva u društvu, to je prvo što sam osjetio kada sam je čuo i zbog toga sam je snimio. Ambijent u kojem smo snimali spot možda najbolje govori o tome, pjesma je učinila to da ne trebamo ništa glumiti, nego samo uživati", pojasnio je pjevač.

Mostarka je drugačija od Tonijevog dosadašnjeg izričaja i zanimljivim spotom u kojem sudjeluju glumci iz serije Jure i Mate te Iva Banić probudit će i potaknuti osjećaje mnogih. Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju.

Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio sedam singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia \ Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +4 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu, ali nikome nisu promaknule njezine bujne obline!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene