premijera

Vratio se nakon teškog životnog perioda: Tony Cetinski ima novi hit!

Tony Cetinski (FOTO: DARPRO) Tony Cetinski (FOTO: DARPRO) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tony Cetinski (FOTO: DARPRO) Galerija

Aktualni hit Tonyja Cetinskog 'Kao u snu', na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od 25 godina.

Rijetki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onima glazbenima, uspjeh je tim veći. Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava jest Tony Cetinski, jer godinama je najtraženiji glazbenik, na samom vrhu scene, a generacije obožavatelja podržavaju ga u njegovu radu.

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Upravo stoga Tonyjev aktualni hit "Kao u snu" na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od 25 godina. Nova skladba "Kao u snu" u samo tri tjedna emitiranja osvojila je srca svih, publika ju je zavoljela na prvu, u vrhu je nacionalne liste HR top 40, a Tony je sada kao zahvalu svima snimio i poseban videospot.

"Divno je kad imaš toliko ljudi, koji također vjeruju u tvoje snove i da je sve moguće. Hvala autoru pjesme Amilu Loji i autoru spota Dariu Lepoglavcu s cijelom ekipom. Posebno hvala članovima gudačkog dijela zagrebačke filharmonije, kao i baletnim prvacima HNK-a",  istaknuo je Tony.

Novi videospot sniman je na dvije lokacije, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonyja sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Kao i u slučaju prethodnih "Od trnja do zvijezda" i "Laku noć", i ovim spotom, Tony je nastavio suradnju sa Dariom Lepoglavcem, koji potpisuje scenarij i režiju.

Cijelom ovom pričom Tony pokazuje kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonyja Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

Istodobno, sam Tony nikada, prema ocjenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije. U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Tony će dočekati i predstojeće koncerte.
16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen
17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår'n
26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene