Tajna lokacija u predivnoj prirodnoj oazi mira i tišine, bila je najbolja pozornica za neuobičajenu live premijeru, nove pjesme Tonija Cetinskog, "Nemam sreće s tobom".


Tajna lokacija u predivnoj prirodnoj oazi mira i tišine, bila je najbolja pozornica za neuobičajenu live premijeru, nove pjesme Tonija Cetinskog, "Nemam sreće s tobom".

Vezani članci Koncert duhovne glazbe u Areni Zagreb (Foto: Borna Filic/PIXSELL) 18 tisuća ljudi na koncertu duhovne glazbe, ovako je Rafo pozdravio okupljene: ''Hvaljen Isus i Marija, braćo i sestre!'' Novac (Foto: Dnevnik.hr) Lista srama: Među poreznim dužnicima i brojna poznata imena

Izniman tekst i odlična glazba, uz nestvarno dobar Tonijev vokal, čisti su melem za dušu i srce. Još kada to Toni predstavi u live izvedbi uz pratnju svog banda, sve dobiva jednu novu, gotovo nedodirljivu razinu. Toni je za ovu premijeru izabrao tajnu lokaciju u Istri, gdje je u savršenom ambijentu uz pratnju svog banda, na opće zadovoljstvo fanova, live izveo novu pjesmu, a sve po prvi puta snimano u 4K tehnici.

Novi singl glazbenog čarobnjaka, dolazi iz autorskog pera sjajne Aleksandre Milutinović, koja je zaslužna i za posljednju Tonijevu pjesmu "Laku noć". Tekst i glazbu Aleksandre Milutinoć, sjajno je aranžirao i isproducirao Igor Ivanović.

"Više volim da pjesma kaže svoje, ali jako mi je drago da je kombinacija Aleksandre Milutinović i moje malenkosti, urodila plodom, i da se ljudima sviđa, što je u konačnici najbitnije od svega. Hvala svim suradnicima, mom bendu, kao i diskografskoj kući Hit Records na podršci", istaknuo je ovom prigodom Toni.

Pjesmom "Nemam sreće s tobom", Toni vrhunski nastavlja graditi svoju glazbenu priču, acoustic/electric, u sklopu koje nam sve pjesme predstavlja u novim drugačijim akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rocku.

Svakom novom skladbom, Toni nastavlja raditi na sebi, svojim pjesmama, izvedbama, kako bi bio što bolji, a što publika svih generacija cijeni i poštuje. Istodobno je poznat i kao glazbenik velikog srca, koji nesebično pomaže mladima, na njihovom glazbenom putu.