Jedva čekamo

Spektakl Tonija Cetinskog

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan žena ostat će u prekrasnom sjećanju mnogim ženama.

Nakon što je 2009. godine čak dva dana zaredom napunio Arenu Zagreb, Tony Cetinski na istom će mjestu uskoro ponovno razveseliti svoju zagrebačku publiku. Koncert će posebno razveseliti ženski dio publike, budući da se održava na njihov Dan – 8. ožujka. Osim Dana žena, bit će to povod za još jednu proslavu, 25. godišnjicu Tonyjeve karijere. Priču ''25 godina s vama'' Tony je započeo još u kolovozu u pulskoj Areni, a sada ju nastavlja po gradovima regije. Tako će tri dana prije zagrebačke, 5. ožujka, Tony zapjevati i u beogradskoj Kombank Areni. 

Pogledaj i ovo Tony i Dubravka Cetinski - 2 vječni romantik Cetinski sasvim iskreno o bajci koju živi: "Dobro kad možeš s nekim tako biti i nakon 10 godina reći da je kao da ste se jučer upoznali''

Osim Tonyja, pred zagrebačkom će publikom, kao predgrupa, nastupati i grupa 'Pravila igre', koji su singlom 'Nebo na mojoj strani', hrabro i uspješno kročili na hrvatsku glazbenu scenu.

 

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl u prodaji su od sutra, 14. studenoga, u sustavu Eventima, a kreću se od 120 kn do 200 kn. Dio iznosa od svake ulaznice bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene